RGLHatası ve Mod bulamadım:)

Users who are viewing this thread

a.atalay

Recruit
Arkadaşlar merhaba;

İyice araştırmadan açmak istemedim konuyu ben m&b'yi single olarak oynuyorum nedense daha zevkli geliyor:smile:

Swadian interregnum modunu oyunuyordum bir anda unrecognized resource type hatası almaya basladım oyuna gırmeden ini doldurken hataya düşüyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

2.Sorum ise viking tarzi bir mod var mi varsa söyler misiniz iyi günler :twisted: :twisted:

a.atalay said:
Arkadaşlar merhaba;

İyice araştırmadan açmak istemedim konuyu ben m&b'yi single olarak oynuyorum nedense daha zevkli geliyor:smile:

Swadian interregnum modunu oyunuyordum bir anda unrecognized resource type hatası almaya basladım oyuna gırmeden ini doldurken hataya düşüyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

2.Sorum ise viking tarzi bir mod var mi varsa söyler misiniz iyi günler :twisted: :twisted:
Viking tarzı bir mod görmüştüm sanırım araştır bulursun.

Soruna gelecek olursak , oyunu sil yeniden yükle paşa

a.atalay said:
Arkadaşlar merhaba;

Ben 2'nci soruna cevap vericem . O tarz bir mod şuan yapılıyor ve bekleyemezsen zaten nativedeki '' Nord '' krallığı kuzeyliler olarak bilinir . Krallarının ismi '' Ragnar '' ve silah,kalkan,zırhlara bakınca biraz ne demek istediğimi anlarsın .

Gider oyunda ismini '' Ragnar Lothbrok '' yapıp takılırsın . :grin:

Back
Top Bottom