Rgl Error

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

gravedigger

Veteran
Arkadaşlar Europe 1200 modunu indirdim ve Modules ün içine koydum. Oyuna girmeye çalıştığımda ''RGL ERROR'' verdi. Bende Modules ün içinden bu modu sildim ve Native den girmeye çalıştım ancak tekrar ''RGL ERROR - Unable to open texture file Textures/custom_banner_short.dds hatası aldım. Bu hatayı kaplamalar yükleniyor yazısı çıkınca alıyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.

ya mod dosyalarında eksik var ya sen indirirken problem olmuş
native i mi açmıyor şimdi de

oyunu tamamen kaldır tekrar yükle öyleyse

Evet native de açılmıyor.Bende düşündüm kaldırıp tekrar yüklemeyi ama forumda araştırdım biraz rgl hatası alıpta oyunu silip tekrar yükleyenlerde bir değişiklik olmuyormuş . Yine aynı hatayı veriyormuş sanırım.

en fazla 5dakikanı alır :grin: bu postu atana kadar çoktan yapmış olabilirdin :razz: olmadı kota sorunun yoksa tekrar indir m&b yi... o da olmazsa tekrar yaz bir şeyler düşünürüz :roll: :wink:

Valla setup yok bilgisayarda kota sorunumda yok ama internetim sorunlu 8.0 kbs ile indiriyor yani 13 saat sürer indirmek :grin: Of of

Yeniden indirmeyi dene.Ekran kartını güncelle.Daha dün aynısı bana oluyordu.Ekan kartını güncelledim sorun bitti.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom