REZALET

Users who are viewing this thread

Bu apaçık bir sitem konusu olacak. Artık Warband'daki hile olayı çok fazla yaygınlaştı ve abartıldı. Aşağıdaki ekran görüntüsü de bu rezaletin zirvesi sanırım.

dAq4su.jpg


Zaten halihazırda hilelerin ne kadar yaygınlaştığını biliyoruz ve bu durum canımızı sıkıyor. Ancak hile satışının yapıldığı sitenin URL sini sunucunun ismi yapıp bir de 240 kişiyi o sunucuya toplamak nasıl bir rezalettir (bot da olabilir, sonuçta server listte en üste çıkmış). Ayrıca bu adamın bu yolla ne kadar hile sattığını tahmin bile edemiyorum. Taleworlds oyun içi hile satışına da nasıl müdahale etmiyor onu da bilemiyorum. Anlıyorum Bannerlord meşguliyeti var ama bunca insan Warband'a da para vermedi mi? Sadece şunu merak ediyorum yetkililer bu duruma el atacak mı yoksa Warband ölüme mi terk edildi?
 
Last edited:
9 yıldır oynadığım oyunun bu halleri düşmesi o kadar sinir bozucu ki insan üzülmüyor değil. Artık bir anti-cheat yazılımı mı kullanırsınız veya başka bir şekilde mi önüne geçersiniz bilemiyorum ama bu oyunun hala ciddi bir oyuncu topluluğu var.
 
Sanırım adimi tools kullanılarak oto block vs. açılıyordu daha önce bi sunucuya girdiğimde oto block kendiliğinden açıktı onları adminler açabiliyor diye biliyorum sanırım o sunucuda o tarz birşey ama emin değilim
 
Bu duruma bir el atması için, TaleWorlds ile az çok alakadar olan ve yetkililer ile daha önce görüşmüş bir tanıdığıma bildireceğim. Umarım gereken yapılır.
 
Bu durum sadece oyun içi hile kullananları tedirgin eder o kadar. Taleworlds hilecilere karşı bir tutum sergilese bunu çok önceden yapardı. Bannerlord çıktıktan sonra Warband onlar için boş bir kap.
 
Back
Top Bottom