Adamlar muhtar size çok iş yaptırıyor değil mi ? Bizimle gel falan diyorlardı ki birinde gizlenme kıyafeti ve military clever vardı.
Lag problemleri sebebiyle restart atıldı. Artık sıkıntı yok. Harita güncellemeleri hariç restart atılmayacak. Restartta bir kaybınız olmuyor artık.Total Warcı said:server resetlendi mi ya
Evet, adminler anın ban atıyorlar. Bunu forumda ve oyunda bir çok kez söylediler. Kurallara uymayanlara ban atılıyor diye. Diğer sunucular gibi oyuncu sayısını dert etmiyorlar.Spancer said:Server'e girdim bir bakayım diye, mapı guzel editlemişler begendim bayağı, bunun üstüne t-saydan ''//mapı kim editledi acaba'' diye sordum ban attılarMükemmel server, banlarınızın devamını dilerim
Admin kadrosu efsane bir deneyin ama hızlı deneyin 2.dakikada ban atıyorlarBütün adminlerin rp
n yaptığı ilk ve tek server.
Teşekkür ederim. Backspace'ten sorsanız cevap verirlerdi merak etmeyin. Kurallara uymayanları [T kullanmak mesela yasaktır.] anında banlıyoruz. Ara ara genel bir af ile random,combatlog,trolleme gibi olanları kaldırıyoruz. Oyuncu sayısı derdimiz değil, öyle olsa 60 kişilik ban listimiz olmazdı.Spancer said:Server'e girdim bir bakayım diye, mapı guzel editlemişler begendim bayağı, bunun üstüne t-saydan ''//mapı kim editledi acaba'' diye sordum ban attılarMükemmel server, banlarınızın devamını dilerim
Admin kadrosu efsane bir deneyin ama hızlı deneyin 2.dakikada ban atıyorlarBütün adminlerin rp
n yaptığı ilk ve tek server.
Yasak, admin çağırsaydanız sıkıntı çıkmazdı.Redstone Knight said:Afedersiniz de outlawların yapacağı işi ..... Adamlar kale basıyor lan. Nerede görülmüş o zamanlar outlawın kale bastığı 7-8 kişiyle ?
Esfiex said:Yasak, admin çağırsaydanız sıkıntı çıkmazdı.Redstone Knight said:Afedersiniz de outlawların yapacağı işi ..... Adamlar kale basıyor lan. Nerede görülmüş o zamanlar outlawın kale bastığı 7-8 kişiyle ?
Redstone Knight said:Esfiex said:Yasak, admin çağırsaydanız sıkıntı çıkmazdı.Redstone Knight said:Afedersiniz de outlawların yapacağı işi ..... Adamlar kale basıyor lan. Nerede görülmüş o zamanlar outlawın kale bastığı 7-8 kişiyle ?
Adminleri çağırsam ne yazacak ? Adamların en ufak olayda tek söylediği "ss al foruma at". Sen niye varsın o zaman ?
Ayrıca anlamadığım bir nokta daha var. Outlaw dediğin düşük zırhlı, basit kılıçlı, genellikle okçu, bir trade yolunu tutan tipler olur. Bunlar full set diziyorlar. Üstüne köyde kiliseyi basıyorlar.
wheneverwhatever said:Redstone Knight said:Esfiex said:Yasak, admin çağırsaydanız sıkıntı çıkmazdı.Redstone Knight said:Afedersiniz de outlawların yapacağı işi ..... Adamlar kale basıyor lan. Nerede görülmüş o zamanlar outlawın kale bastığı 7-8 kişiyle ?
Adminleri çağırsam ne yazacak ? Adamların en ufak olayda tek söylediği "ss al foruma at". Sen niye varsın o zaman ?
Ayrıca anlamadığım bir nokta daha var. Outlaw dediğin düşük zırhlı, basit kılıçlı, genellikle okçu, bir trade yolunu tutan tipler olur. Bunlar full set diziyorlar. Üstüne köyde kiliseyi basıyorlar.
Deserter RPsi yapiyordur arkadaslar.BUnda sasilacak bi durum yok.
Redstone Knight said:Sunucu ne zaman bakımdan çıkacak ?