[---]Revolution RPG ~ www.revolution-rpg.com

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Adamlar muhtar size çok iş yaptırıyor değil mi ? Bizimle gel falan diyorlardı ki birinde gizlenme kıyafeti ve military clever vardı.

Total Warcı said:
server resetlendi mi ya
Lag problemleri sebebiyle restart atıldı. Artık sıkıntı yok. Harita güncellemeleri hariç restart atılmayacak. Restartta bir kaybınız olmuyor artık.

Server'e girdim bir bakayım diye, mapı guzel editlemişler begendim bayağı, bunun üstüne t-saydan ''//mapı kim editledi acaba'' diye sordum ban attılar :eek: Mükemmel server, banlarınızın devamını dilerim  :lol:

Admin kadrosu efsane bir deneyin ama hızlı deneyin 2.dakikada ban atıyorlar :grin: Bütün adminlerin rp:eek:n yaptığı ilk ve tek server.

Spancer said:
Server'e girdim bir bakayım diye, mapı guzel editlemişler begendim bayağı, bunun üstüne t-saydan ''//mapı kim editledi acaba'' diye sordum ban attılar :eek: Mükemmel server, banlarınızın devamını dilerim  :lol:

Admin kadrosu efsane bir deneyin ama hızlı deneyin 2.dakikada ban atıyorlar :grin: Bütün adminlerin rp:eek:n yaptığı ilk ve tek server.
Evet, adminler anın ban atıyorlar. Bunu forumda ve oyunda bir çok kez söylediler. Kurallara uymayanlara ban atılıyor diye. Diğer sunucular gibi oyuncu sayısını dert etmiyorlar.

Spancer said:

Teşekkür ederim. Backspace'ten sorsanız cevap verirlerdi merak etmeyin. Kurallara uymayanları [T kullanmak mesela yasaktır.] anında banlıyoruz. Ara ara genel bir af ile random,combatlog,trolleme gibi olanları kaldırıyoruz. Oyuncu sayısı derdimiz değil, öyle olsa 60 kişilik ban listimiz olmazdı.

Sorun yok bakayım diye girmiştim zaten banlamasa cıkacaktım sorumun cevabını alıpta, ben yazdığımda 5 kişilik bir grup tsayda steam sohbeti yapıyorlardı. Logları paylasırsan burda herkes gorur . Onların ban yememesi de ilgincime gitmedi değil. Helal gencler devam

Yanlış anlamayın ama mapiniz berbat.Gerçekten aşırı aceleye getirilmiş.Yan yana iki duvar bile aynı seviyede değil.Kaldı ki mapperlık konusunda sıkıntı çeken bir ülkede de değiliz.Mesela Oğuz'un nam-ı diğer shizipronin bir sürü edit mapi var.O olmasa bile kaçtane ünlü mapperımız var.Yani en azından bunu hazır bulsaydınız daha güzel bir şey çıkardı.Ayrıca kabileyeti geçtim resmen üşenmiş yapan kişi.En azından daha özveriile yapsaymış.Kuzey kalesi çölde ne arıyor mesela,veya abbeydeki köprünün duvarlarından neden biri yüksek?Neden ,neden bir sürü eksik var.Düzenlense iyi bir şey çıkar eminim.Karar size kalmış tabi...

Sayin Propaganda, durumun farkındayız. Map tamamen değişeceği için (mevcut harita üstüne edit değil tamamen değişecek) fazla uğraşmadan oluşumların rol için ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde özensizce yaptık. Kısa bir süre sonra tamamen map değişecek. Bildirin için teşekkür ederim :smile:

Afedersiniz de outlawların yapacağı işi ..... Adamlar kale basıyor lan. Nerede görülmüş o zamanlar outlawın kale bastığı 7-8 kişiyle ?

Redstone Knight said:
Afedersiniz de outlawların yapacağı işi ..... Adamlar kale basıyor lan. Nerede görülmüş o zamanlar outlawın kale bastığı 7-8 kişiyle ?
Yasak, admin çağırsaydanız sıkıntı çıkmazdı.

Esfiex said:
Redstone Knight said:

Adminleri çağırsam ne yazacak ? Adamların en ufak olayda tek söylediği "ss al foruma at". Sen niye varsın o zaman ?

Ayrıca anlamadığım bir nokta daha var. Outlaw dediğin düşük zırhlı, basit kılıçlı, genellikle okçu, bir trade yolunu tutan tipler olur. Bunlar full set diziyorlar. Üstüne köyde kiliseyi basıyorlar.

Redstone Knight said:
Esfiex said:
Redstone Knight said:

Adminleri çağırsam ne yazacak ? Adamların en ufak olayda tek söylediği "ss al foruma at". Sen niye varsın o zaman ?

Ayrıca anlamadığım bir nokta daha var. Outlaw dediğin düşük zırhlı, basit kılıçlı, genellikle okçu, bir trade yolunu tutan tipler olur. Bunlar full set diziyorlar. Üstüne köyde kiliseyi basıyorlar.

Deserter RPsi yapiyordur arkadaslar.BUnda sasilacak bi durum yok.

wheneverwhatever said:
Redstone Knight said:
Esfiex said:
Redstone Knight said:

Deserter RPsi yapiyordur arkadaslar.BUnda sasilacak bi durum yok.

Abi deserter falan değil bunlar. Tamam Kuzeyli Akıncılar'ı anlarım. Nordic zırh giyiyorlar. Onda şaşılacak durum yok. Ben krallıkta askerim adamlar benden iyi giyiniyor.

Güzel gidiyordu cidden, ama bakımlar biraz uzun sürüyor. Sebebini bilmiyorum belki bilmediğim bir şey vardır ama... Haritada değişecekti büyük olacak ancak çok karışık olduğunda sıkıntı yaratabilir. Neyse, açılmasını bekliyoruz. Aynı şekilde Facebook grubuna tıklandığında normal anasayfaya atıyor.

Facebook sayfası hazır olmadığından yayına alınmamıştı, ilgileneceğiz. Sunucu açık, internet sitesi saldırılar sebebiyle kendini otomatik meşgule attı, düzeltilecek.

Sunucunun yarısının RP anlayışı ibretlik. Daha en başta bir köprüdeyken bir asker tarzı giyimli adam resmen haraç kesmeye kalktı. 1k ver de 1k ver.Neden diye soruyorum adam akıllı cevap veremiyor. Bende mecburen 1k vermek zorunda kaldım. Şehirden çıkar çıkmaz.Bir adam resmen bana asıldı.Giyimi kuşamı köylü gibi olduğu için birşey demedim. "SOYUN SANA LAN KARI" dedi nerdeyse bende sallamadım yoluma devam ediyorum derken adam arkadan vurmaya başladı.Ulan kavat böyle rol mü olur.Kaçmaya çalıştım ama kaçamadım.Yanımmızdaki 2 adam İmdat yazmama rağmen bakmadılar (ne hıyarsınız la) neyse adam beni orda öldürdü.Sonra yeniden dirildim. 2 adam yanıma gelince direk "buyrun" dedim. Adam ne buyrunu lan diye tersledi.la havle vela kuvvete dedim içimden.İkimizede 200 dinar ver dedi, verdim vermesine ama adam başladı "yok ona vermedin sadece bana verdin filan" oğlum manyak mısınız siz. Zaten oyundakilerin yarısı Outlaw. Outlawlara katılmak demek "BEN RP BİLMİYORUM" demenin alternatif yoludur. Ya RP yapın yada PW oynamayın kardeşim mis gibi Native oynayın

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom