Deneyimli yönetici kadrosuyla oyunculara en uzun süre hizmet vermiş sunucu olan Revolution RPG en yüksek oyuncu sayısı rekorunu elinde bulundurmasının yanında, rol kalitesine de çok önem verir. role uygunsuz hareketler sergileyenlerin kalıcı olarak sunucudan uzaklaştırılmasını tereddütsüz bir şekilde sağlar. Şikayetleriniz sonuçsuz kalmaz, oyuncu sayısı için atılan kalıcı yasaklamalar açılmaz. Bu sayede rolünüz sunucu kuralları çerçevesinde korunmuş olur.
Revolution RPG Türkiye sunucuları arasında forum sistemini ilk kullanan sunucudur. Forum sistemi sayesinde duyurular, gözden kaçırılmış olan kural ihlalleri, oluşum detayları ve başvuruları, şikayet ve önerileri oyuncularımıza açık hale getiren bir etkileşim platformu sağlanmıştır. 200 kişilik sunucumuz yüksek kapasiteli bir sağlayıcıda bulunduğu için sunucu kaynaklı takılmalar sıfıra indirilmiştir.
Bizler, sunucumuzda zaman harcayan kitlemizi aile olarak görürüz, onlara hakaret içerikli anonslar yapmayız, aramızdaki sevgi-saygı ilişkisini ve oyuncu-arkadaş sınırını hiçbir şekilde aşmayız. Yetkilerimizi kötüye kullanarak sizin oyun zevkinizi yerle bir ederken kendimiz eğlenmeyiz. Sunucumuzu ziyarete gelen başka topluluğun yöneticilerine "Sen zamanında beni banlamıştın, ben de seni banlıyorum şimdi or*sp-.." diye kişilik yoksunluğu hareketlerden uzak dururuz. Uzun lafın kısası, bu merdiven altı sunucularının yönetimlerinden çok uzak bir yönetim biçimimiz vardır, kurallarımız sıkıdır ama bir o kadar da inisiyatif gösteren bir yönetim kadromuz vardır.
Revolution RPG Yönetim Ekibi
Sunucumuzda oynamak için lisanslı M&B Warband oyununa sahip olmanız gerekir. Persistent Kingdoms 1.1 modunu oyununuza yükleyerek sunucuya giriş yapabilirsiniz.
[PK]Persistent Kingdoms modunu indirmek için tıklayınız.
SUNUCU AÇIK!