Retrica sonunda Android'e geldi!

Users who are viewing this thread

Serıfsky

Knight
Bazı arkadaşlarımız fotoğraf düşkünü olabilir. Bunun için onlara güzel bir haber Retrica yapımcısından geldi.

'' Artık Retrica'yla fotoğraf çekilmek için Iphone'a falan gerek yok'' Android de bu özellik şuan bulunuyor.

Çoğu arkadaşımız çakma falan diyebilir şimdiden sizlere kanıtımı göstereyim.

Ancak Dipnot : Retrica şuan yanlış bir kodlama sebebiyle retrica yazıları küçük çıkıyor. O sorunu halledeceklerini söylediler

Bu da Retrica'nın indirme yeri Google Play Store :smile:

https://www.google.com.tr/search?q=retrica&safe=active&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Zh5NU-WpGeK84AT_2YC4Cw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1440&bih=799

Çok güzel filtrelere sahip fotoğraf uygulaması. Fotoğraflarda "retrica" logosunu sevmem ama zaten onu kaldırabiliyormuşuz güzel oldu, sırf filtreleri için indirilmeye değer.

Not: Genel itibariyle ergenlere hitap eden uygulama diyebiliriz. :neutral:

Not2: Şu an uygulama çok kötü yalnız, bir an önce güncelleme şart.

"Fotoğraf duskunu"nden kastın bayagi yanlış anlaşılıyor. Ulan dur bu foto çekilek panpi tarzı ergen modasidir bana kalırsa. Fotoğraf düşkünü telefondan fotoğraf çekmez. Çekecek lumia 1020 alır en kötü.

Retica instagram felan önce amerikali ergenlerden tureyen sonra bizim ergenlerin her türlü bilim ışığını almasından dolayi direk kulturumuze entegre edilen boş işler.

Ubsilon Xeforian Cioss said:
"Fotoğraf duskunu"nden kastın bayagi yanlış anlaşılıyor. Ulan dur bu foto çekilek panpi tarzı ergen modasidir bana kalırsa. Fotoğraf düşkünü telefondan fotoğraf çekmez. Çekecek lumia 1020 alır en kötü.

Retica instagram felan önce amerikali ergenlerden tureyen sonra bizim ergenlerin her türlü bilim ışığını almasından dolayi direk kulturumuze entegre edilen boş işler.
Artık Uxc'yehak veriyorum

Açıkcası ben Retricayla foto çekilen ve yetişkin olan çok kişi gördüm çevrem de de öyle kişiler var yani.

Dayım mesela Iphone var kızıyla her anısını özelleştiriyor fotoğraf çekiliyorlar. Prof makinesi de var ancak kendisi direk telefondan çekiyor ve çok uğraşmıyor. Yani sanal ortam da takılan kişiler için retrica önemli bir program öyle demek biraz yanlış olur.

Ergen modası falan diyorsun biraz haklısın. Yani tamamen yanlış bir düşünce değil hatta biraz daha doğru :smile: Retricayı genelde ergenler kullanıyor ancak kullanan yetişkinler için de bir laf söylemek doğru olmaz öyle değil mi?

Doğru zaten, ben de herkes demedim. Ama ezici bir çoğunluk var. Selfie olayı gibi. Hollywood ünlüleri reklam yapıp Selfie diyene kadar isim koymak kimsenin aklına gelmemişti. Telefonlara ön kamera gelmeden önce de insanlar kendilerini çekiyorlar paylasiyorlardi. Adına selfshot diyorduk. Fotoğrafçılığa az çok ilgisi olan shot ne demek bilir. Ama şimdi bir salgın gibi yayılıyor, ve selfshotlara selfie deniliyor. Cekersen sen de sürüye katiliyorsun.

Bu tarz şeyler toplumsal değerleri zedeler hep.

Doğru zaten, ben de herkes demedim. Ama ezici bir çoğunluk var. Selfie olayı gibi. Hollywood ünlüleri reklam yapıp Selfie diyene kadar isim koymak kimsenin aklına gelmemişti. Telefonlara ön kamera gelmeden önce de insanlar kendilerini çekiyorlar paylasiyorlardi. Adına selfshot diyorduk. Fotoğrafçılığa az çok ilgisi olan shot ne demek bilir. Ama şimdi bir salgın gibi yayılıyor, ve selfshotlara selfie deniliyor. Cekersen sen de sürüye katiliyorsun.

Bu tarz şeyler toplumsal değerleri zedeler hep.

Selfie ismi daha önce kullanılıyordu.Ama gerçeği selfshot,o doğru.

Back
Top Bottom