Resimler, çizimler, çeşitli komiklikler

Users who are viewing this thread

Ye1VWh.png
Akımda beni en çok güldüren bu oldu :grin:
 
Ye1VWh.png
Akımda beni en çok güldüren bu oldu :grin:

bu mizahı görünce akılma yarım yamalak hatırladığım acayip bir hikaye geldi.nerede duyduğumu hatırlamıyorum biraz da alakasız olabilir biraz etkileyici bir hikaye idi.
yıllar evvelinde bir krallık varmış. bu krallığın kralı vergi memuruna emir buyurmuş. efendi git vergileri arttır sonrada halkı gözlemle bakıyım nasıl tepki veriyorlar diye. vergi memuru kralının emirlerini harfiyen yerine getirmiş. ve vergileri arttırıp tebdili kıyafet halkın arasına karışmış.

vergi memuru halkın yüzünün güler yüzlü olduğunu halinin vaktinin yerinde olduğunu krala geri dönüt olarak söylemiş. kral tekrar vergileri arttır ve tekrar halkın arasına karış demiş. vergi memuru halkın bu sefer asık yüzlü ve biraz sinirli olduğunu krala söylemiş. kral vergileri bir daha arttırıyorum dediğinde vergi memuru aman kralım ne yapıyorsunuz demiş. kral sorun yok deyince vergi memuru vergileri arttırmış ve halkın gerçekten kızgın olduğunu krala söylemiş. kral vergileri bir daha arttır diye tekrar emir buyurduğunda vergi memuru utana sıkıla vergileri tekrar arttırmış ve halkın arasına karıştığında şaşırmış. herkesin şen şakrak bir havası vardı ve herkes mutluymuş gibi eğleniyordu, gülüyordu sanki hiç vergiler arttırılmamış gibiydi demiş. kral, vergileri gerçekten çok arttırmışız bu sefer biraz azalt diye emir buyurmuş.

yani demem o ki 2020 deki anadoluyu çok değil biraz daha aç bırakalım anadolu daki herkes birbirini öpmeye başlar. sonrada celalilerden birisi sıkılıp isyan başlatır.

hazır gelmişken bende bir meme paylaşayım.

200597_197113180312120_197110323645739_542454_2724696_n.jpg
 
Bernie zaten kazanırdı. Ama Demler ile Repler arasında fark yok. İzin vermezler Bernie gibi birinin aday olmasına. Biden da kaybeder. Bunağın tekini çaresizlikten aday yaptılar. Tüm adaylar Biden'ı destekledi Bernie korkusundan. 2016'da da Trump alır diyodum yine diyorum. Hatta meşhur debatelerinde Biden doğru düzgün konuşamayacak bile.

bernie'nin bende seçimlere girmesini istiyordum naçar ettiler adamı.şahsen şuanda da oy atabilseydim biden'a oy atardım ama trump'un kazanmasını isterdim. ancak anladığım kadarıyla trump kaybedecek. bende 2016'da trump üstüne iddiaya girdim bir arkadaşımla ve yemeğini almıştım. ancak şartlar değişti trump kaybeder. halkta da çok büyük tepki olur.

şuna da bakıp bakıp gülüyorum hala. :grin:
 
Ufak bir çizim atıyorum, bir yere varmaya çalışırken köprüde çarpışıp ölmüş askerlerin iskeletleri ve boş bir tereyağı küpünü bu resimdeki köprüye çizerek ekleyebilecek var mı?

Resmi bu eklemelerle ilerletip tekrar yükleyenler olursa sevinirim... İstenen tema nasıl çizilmiş, temaya nasıl yaklaşılmış görmek eğlenceli olur. Böyle bir eğlenceli aktivite umuyorum.

TJjxE.jpg


(Önemli dipnot: Forumda, "verilen bir ana çizim üzerine, katılımcıların kendi yaklaşımlarıyla istenen bir konuyu/olayı çizip ekleyerek gösterme bölümü" olsa eğlenceli olur. Her ayın son haftaiçi; aybaşında verilen anaçizim ve konu ile ilgili katılımlar kabul edilse, o son haftasonunda ise en iyi 3 çizim ayın en iyileri olarak etikenlense güzel olur diye düşünüyorum.. Komik/yaratıcı/yetenekli yaklaşımlar olacak olsa da her bir çizimi görmek de güzel. Aylık bir forum içi eğlenti etkinliği... Bir modun takibi de şart tabi.)
 
 
Back
Top Bottom