Levent kircanin erdogan skeci vardi herkeze hapse attiriyodu Onuda izleyin :lol:
Divane Knight at Arms Jan 1, 2017 #6,801 Levent kircanin erdogan skeci vardi herkeze hapse attiriyodu Onuda izleyin
Brave Men Master Knight Jan 1, 2017 #6,803 YusufPasha said: Spoiler Click to expand... Hepinizin zamına korum
Mr.Brightside Count Jan 2, 2017 #6,809 Aslında .webm'lerden denk gelmiştim ben ama o playlisti öğrendiğim iyi oldu. Benimde o tarz sevdiğim bir playlist var, buyrun.
Aslında .webm'lerden denk gelmiştim ben ama o playlisti öğrendiğim iyi oldu. Benimde o tarz sevdiğim bir playlist var, buyrun.
Mr.Brightside Count Jan 2, 2017 #6,811 Resim doğrudur da, hesabın sahibi /pol/'dan, fazla ciddiye almayın.
colombos Jan 3, 2017 #6,815 halit21 said: Spoiler Click to expand... Bu Zübük Gazetesi reklam servisi. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
halit21 said: Spoiler Click to expand... Bu Zübük Gazetesi reklam servisi. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
PunisHimenT Baron Jan 3, 2017 #6,819 Størtbeck said: colombos said: Spoiler Click to expand... Click to expand... Büyük yazarları böyle dışladılar zamanında işte sadece Türkçü diye değil Komünistide böyle gitti sonra ağlanıcak halimize gülelim
Størtbeck said: colombos said: Spoiler Click to expand... Click to expand... Büyük yazarları böyle dışladılar zamanında işte sadece Türkçü diye değil Komünistide böyle gitti sonra ağlanıcak halimize gülelim
sezgin_perk Grandmaster Knight Jan 3, 2017 #6,820 SuqLaT said: Spoiler Her gün dinleyip intiyar ederim. Click to expand... Erkan değil mi lan o?