Regular Knight

Users who are viewing this thread

meteor07

Banned
                                                                        REGULAR KNİGHT MOD

SENARYO=Ventura'da(yeni harita) cıkan büyük şavaşdan sonra geriye sadece Nord ve Kergit Krallıkları Kaldı İki Ülkede Eşit Büyüklege Ve Güce Sahipti ama  elbete Bu savaş Bir Şekile Bitmesi Gerekiyordu Sonra Bir Gün Calradia'dan İki Kişi Geldi(Biri Siz Ve Seciceginiz Kahraman) Bu Büyük Savascılar Savaşın Şeklini DegiştireceklerdirYada Belkide Kendi Krallıklarını Oluşturup Ventura'nın Yeni Güç Sahipleri Olucaklar.

Sadece Hazır İtemleri Koyuyucam

noname.jpg

25klbv4.jpg

kopyas21zslx.jpg

10psxep.jpg

blackdarkhadsabresheath.jpg

blackdarkhadsabre.jpg

Oyun İci Görüntüler

nvjiangmetal2.jpg

219cj1c.jpg

İmzalar

menatarmssig.jpg

b319331ovalye.jpg

Başarılar...Hmm bazı modeller bana tanıdık geldi...Bu arada o kadını senmi yaptın bir modda görmüştüm sanki.

o ne lan
ne rpg ne mmorm (bak daha ismini bile düzgün yazamıyorum)'a bünyem henüz hazır değil hiç bir zamanda olmayacak
yinede başarılar
bir kaç isimden izin alman gerekiyor sanırım onları hallet ilk öncelik olarak

Age of Empires II oynayan bilir Cho-Ko-Nu'yu
Edit: Modellerin içinde Chu-Ko-Nu var
Chu-Ko-Nu için : http://tr.wikipedia.org/wiki/Chu-ko-nu

@Fugi : Benim verdiğim linkten baktın mı ?Crossbow yerine modellenecek ama ard arda 3-5 kere atması lazım

Valla Senaryo çok hoşuma gitti.ben elimde olmadan bütün modları inceliyor oynuyorum.bu konudada başarılıyım çünkü hangi modda nerede kaldığımı unutmuyorum.modlar arası farkları ve güzelliklerinide. Şİmdiye kadarki modlara kıyasla senaryo güzel duruyor.ben en çok oynarken npc kavgalarının kapalı olmasını crossbowların doldurmadan atmasını yada hızlı doldurulan bir crossbow olmasını ve elit bir kaç silahın bize sunulmasını tercih edilyorum.böylece 50 kişin,in arasına dalınca hem atraksiyon artıyor hemde npclerin bol olduğundan tam bir hero takımı oluyorsun.ben böyle olunca çok eğleniyorum.Başarılar

Back
Top Bottom