Rapstar serisi (türk oyunu oyunlar bedavadır)

Users who are viewing this thread

cana_kan

Banned
Oyun bedavadır.Warez içerikli olmuyo.

Rapstar 1.0

Feminem adındaki genç ve azimli rapçimiz, rap yarışmasına katılmaya karar verir ama sahnede sözlerini unutarak rezil olur. Bu utançla yaşayamayacağını anlayıp bir kez daha şansını denemeye karar verir ve tekrar yarışmaya katılmak ister. Fakat bu sefer işler o kadar kolay değildir. Geçen hafta rezil olduğu için yarışma organizatörleri onu yarışmaya almaya pek yanaşmazlar. Genç ve azimli delikanlımız Feminem ise yarışmaya katılabilmek için kendini bir maceranın içine atar...

rapstar17vh.jpg

rapstar26xb.jpg

Oyunu buradan indirebilirsiniz : http://rapidshare.de/files/37975704/Rapstar.rar.html

Rapstar 1.5

Bu oyunda Feminem gene Repçiler ile kapışıyor.

rapstar153oz.jpg

rapstar1530pe.jpg

http://www.bigbluecup.com/games.php?...nload&game=574

Rapstar 2.0

Yeni bir Rapstar oyunuyla karşınızdayım. Hikayemiz kaldığı yerden devam ediyor. İlk oyunda rap yarışmasını kazanıp birinci olmuştuk ve bir albüm yapmıştık. Anlaşılan ilk albümümüz pek tutmamış ki arkadaşımız Ziyan bizi yeni bir yarışmaya katılmaya ve bir albüm daha çıkarmaya ikna etmeye çalışıyor. Bu arada karakterimiz de Feminem ismini pek beğenmiyor ve kendine yeni bir lakap arayışı içinde. Bakalım kendine yeni bir lakap bulup tekrar yarışmada şansını deneyecek mi ?

boxgd3.jpg

ss2xj5.jpg

ss1ru2.jpg

http://www.filefactory.com/file/dcbab1/n/Rapstar2_OyunCehennemi_By_Ali_rar
Rar şifresi.www.oyuncehennemi.com

Rapstar 2.5 Çokobaş Albüm Yapıyor

Proximity Entertainment, 9. oyununu iftiharla sunar:
Bir önceki oyunda Çokobaş, kankisi Ziyan'ın teşvikiyle bir kez daha rep yarışmasına katılmış ve zorlu rakipler arasından Türkiye şampiyonu olmuştu ve oyun sonunda Türkiye Metal şampiyonu Çokobaş'a meydan okumuştu. Rapstar 2.5, işte tam buradan devam ediyor, ama henüz metalciyle kapışmayacaklar. Çokobaş'ın şimdiki macerası, bir albüm yapmak. Albüm yapmanın nereden çıktığını oyunun başında anlıyorsunuz. Hikayeyi daha fazla anlatıp ta tadını kaçırmayayım ve sizi oyunla baş başa bırakayım. İyi oyunlar...

http://rapidshare.com/files/13564761...Setup.exe.html

Rapstar 3.0 Rap VS Metal

Çokobaş tekrar aramızda ama Metalciyle kapışana dek..........Proximity Sunar!
Önceki 2.5'de Albüm yapmıştık.Şimdi sıra Metalciyle kapışmaya geldi.Bakalım
kim daha iyi Rap mı? Metal mi?

Link:Yakında
yakında olmasınada oyun paralı olcakmış galiba puff hemende bitiyo zaten.

andrew said:
eğlenceli oyunlar. oynamıştım. 3.0 oynamadım ama link bekliyoruz..
Sen rap mi dinliyosun Metal mi? (kesin metal)
Ben tartışma felan çıkartmak için deil merak ettim.

türk sanat müziğini metalden daha çok dinlediğim ve sevdiğim doğru. metal müzik pek sevmem öyle bangır bangır böğüren adamlar öykk.

Edit: rapstar 1.5 linki ölü kırık patlak çürük hortlak vs.

andrew said:
türk sanat müziğini metalden daha çok dinlediğim ve sevdiğim doğru. metal müzik pek sevmem öyle bangır bangır böğüren adamlar öykk.

Edit: rapstar 1.5 linki ölü kırık patlak çürük hortlak vs.
Şimdi değiştiriyorum.
Arkadaşlar bide ben rapstar 2.5 i indiriyorum bazı insanların sesi çıkmıyo ve kız mc ile konuşunca da çıkma teklifi ederken takılıyo kimde oluyo böyle bi hata
Edit:Rapstar 1.5 kırık link ama düzgün linkinide bulamadım arıyrum

cana_kan konuşmalarda zaten ses yok..

Çıkış tarihi : Ekim 2009 Rapstar 3 için reklam alımına başlandı. Reklam seçenekleri : Oyunun açılış ekranında : 100 TL Oyun içine reklam : 200 TL Oyunun açılış ekranına alınacak olan reklam sınırı 5 adet. Oyun içine vereceğiniz reklamlar için acele etmenizi öneririm çünkü mekanlar şekillenmeden bu reklamlar yerleştirilmeli. Oyun içi reklamlarda Çokobaş bu reklamlara tıkladığınız zaman yorum yapacak. Reklam verenlere Rapstar 3 bedava olacak. Ön sipariş başladı. Oyunun çıkış fiyatı 19.90 TL, Ön sipariş fiyatı 14.90 TL dir.

-adres madres kaldırılmadı SPT- (biliyorsunuz siz) sitesi warez içeriyor ve rar şifresini kopyalayıp-adres çubuğuna yapıştırsan warez sitesi karşında ... Ve üstelik trojan var

sir
onu geçtim sendemi hiç akıllanmayacaksın

Sir Peter said:
oğuzhan bi gel buraya bak şurdaki kişiyi tanıyıcan mı ??

-link kaldırıldı-
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2009, 00:25:13 Gönderen: kptortamadami »

zaten linki harfleri karışık verdim hiçbir site açılmıyordu  :evil:
Zaten kitapanın ***** kullandığı anlaşıldı

Back
Top Bottom