PW MOD SORUNU YARDIM EDIN

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Kleax

Regular
Arkadaşlar merhaba onceden pw mod 4.3 oynardım.Sonra bidaha başlamak istedim 4.4 indirdim.Ancak sunucuya giriyorum.Biraz bekliyor sonra Sunucuyla Olan Bağlantı Kaybedildi diyor.Ne yapmalıyım. :sad:

Pw Modun 4.4 Sunucusu mu Var? Ben Baktığımda 4.3 Vardı 4.4 Update Eden Sunucu Daha Olmamıştır Her Halde. Ondandır Büyük İhtimal Ama Başka Sebeplerde Olabilir.

tlgklz said:
Pw Modun 4.4 Sunucusu mu Var? Ben Baktığımda 4.3 Vardı 4.4 Update Eden Sunucu Daha Olmamıştır Her Halde. Ondandır Büyük İhtimal Ama Başka Sebeplerde Olabilir.

Şaka sanırım?

4.4 çıktı bile ve herkes sunucusunu update etti, sen hala 4.3 te kalan bir kaç sunucuda oynuyorsun sanırım.

tlgklz said:
Yazık sana uzun zamandır var 4.4 sunucuları,

Kleax said:
Arkadaşlar merhaba onceden pw mod 4.3 oynardım.Sonra bidaha başlamak istedim 4.4 indirdim.Ancak sunucuya giriyorum.Biraz bekliyor sonra Sunucuyla Olan Bağlantı Kaybedildi diyor.Ne yapmalıyım. :sad:
Modu tekrar indirmeyi dene ama vendettadan bahsediyorsan büyük ihitmalle karakter adını değiştirip girmeye çalışmışsındır vendettada karakter adını forumdan değişitiriyorsun oraya farklı bir ad yazıp girersen sunucudan atıyor.

tlgklz said:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom