(PW 4.4) Persistent World 4.4 mod kasma sorunu.

Users who are viewing this thread

co-op

Recruit
-öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar ben PW mod oynuyorum ama ! bende inanılmaz bir kasma mevcut oysaki diğer modlarda ultra yüksekte oynamama rağmen kasma yok yardımlarınız için şimdiden saolun.

BİLGİSAYAR ÖZELLİKLER NOT:grin:İZÜSTÜ

intel core i5 işlemci  8gb ram  1700mb ekran kartı  directX11  Win8 4CPUS (4 çekirdek) 2.5 GhZ

co-op said:
-öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar ben PW mod oynuyorum ama ! bende inanılmaz bir kasma mevcut oysaki diğer modlarda ultra yüksekte oynamama rağmen kasma yok yardımlarınız için şimdiden saolun.

intel core i5 işlemci  8gb ram  1700mb ekran kartı  directX11  Win8 4CPUS (4 çekirdek) 2.5 GhZ

PW mod aşırı büyük ve fazlasıyla objeye sahip bir mod. Bu yüzden kasma yapması çok normal. Düşükte dene bende de i7 4770k, gtx770, 16gb ram ve sıvı soğutma var... bende bile azda olsa kasma yapıyor bu senden değil oyundan kaynaklanan birşey yapacağın birşey yok.

Hakeem said:
co-op said:

PW mod aşırı büyük ve fazlasıyla objeye sahip bir mod. Bu yüzden kasma yapması çok normal. Düşükte dene bende de i7 4770k, gtx770, 16gb ram ve sıvı soğutma var... bende bile azda olsa kasma yapıyor bu senden değil oyundan kaynaklanan birşey yapacağın birşey yok.
yapacak birşey mutlaka olmalı kardeşim benim mahalleden bir  arkadaşım PW modu oynuyor ama 2 gb ram 1 gb ekran kartı var oysaki onda hiç kasmıyor.

Ekranı 800x600 yap (yani en düşüğü) + DirectX 7. Kasması ilginç.

Aynı sorun malesef ki bende de var... Bir ara gölgeleme v.s konuşuldu ama fazla bilgim yok ne yapılacağı konusunda.

Ben Masaüstü Ekran Çözünürlüğünde ve  DirectX9'da oynuyorum nedense hiç kasma olmuyor.

Back
Top Bottom