Pozdrav!

NenadTheMighty

Recruit
M&BWBNWWF&S
Best answers
0
Pozdrav svima,kupio sam Mount and Blade i veoma mi se svidja igrica,pa bi hteo da se upoznam sa drugim igracima ove fransize.Za pocetak bih hteo da kazem da sam iz Srbije,iz jednog mesta blizu Uba (U tamnavskoj oblasti). Dakle,odakle ste vi? :grin: :grin: :grin:
 

jowien

Regular
Best answers
0
Zrenjanin. Kad sam vec tu. Jel ima neki Clan iz "naseg" govornog podrucja [Srpski,Hrvatski,Bosanski,..]Hteo bih da se prikljucim.
 

Varadin

Spring chicken
Sergeant Knight
M&BWBWF&SNWVC
Best answers
0
Iz Novog Sada . Jedini klan za koji znam gde ima domacih je Grey Order , u cRPG modu. pa hoce dobrodosao , a ako neko igra jos neki mod neka javi da se zajebavamo zajedno.
 

perverz

Sergeant
Best answers
0
varadine crni varadine brijem da ima i u barabama ponesto nasih :wink:
nas cetri purgera i jedan kranjec  :roll:
 

kotroman

Recruit
Best answers
0
Jel mozda neko zna mod za napoleonic wars koji nije zahtjevan da igram jer obicni nw serveri su katastrofa sa retardiranim adminima..
 

Rodrik_

Recruit
Best answers
0
Pozdrav svima. Valjda je u redu da se ovdje predstavim jer nisam našao nikakvu drugu temu za tako nešto. Dolazim iz Hrvatske i već sam dosta dugo upoznat sa Mount and Blade serijalom. Najbolja igra iz serijala mi je Warband, ali dosta ga dugo nisam igrao, pa sam počeo prije dva dana čisto "iz dosada" ali sam se ponovno zarazio. Za sada Native, ali kasnije ću vjerojatno isprobati neki drugi mod. Nadam se dobrom druženju i baš sam se pozitivno iznenadio kad sam vidio da postoji balkanski podforum  :mrgreen: