Point Blank Güzel Bir MMOFPS Oyunu

Users who are viewing this thread

Prometheuss

Sergeant Knight
Oyunu bir kaç gün önce indirmiştim ama hata vermişti sonradan düzelttiler herhalde, neyse biz konumuza dönelim.Oyunu ilk kez oynadım ancak oyuna girdim ve bir daha çıkamadım :mrgreen: Ve açıkcası ordan çıkmamın tek nedeni bu mütiş  oyunu sizinle paylaşmak...
Öncelikle oyunun grafikleri pek çok oyundan güzel ve tamamen türkçe... Şimdiye kadar pek çok bunun gibi oyun oynadım ama hiç birinden adam akıllı zevk alamadım yani oyunları bir kere kapattımmı bir daha açasım gelmiyordu :D

Oyun her zamanki gibi serverlı olarak çalışıyor ama şimdilik serverler pek dolu değil... Oyuncuların arasındada öyle çok seviyesiz birini görmedim henüz yani vurulduğunda '' senin ta ananı .......... ...'' tip insanlar yok... Oyunda rütbeler var yani boşuna adam öldürmüyorsunuz ve açtığınız rütbelerin en başta + yönleri oluyor sonradan arlarına - yönlerde katılıyor. - yön dediğim mesela siz sniper türü silahlarda ustalaşmak istiyosunuz ve o rütbeleri açtınız o rütbeler size sniper için + ancak makinalı silahlar için - yönler veriyor.

Onun dışında marketten alacağınız silahların günleri var mesela alacağınız silahı 1 gün kullanacaksanız daha az 90 gün kullanacaksanız daha fazla para ödüyorsunuz (tabi bu 1 ile 90 arasında başka günlerde var 30- 60 vs.) Oyuna başladığınızda size 3 tane birincil silah sunuluyor bunlar sniper - hafif taramalı - ağır taramalı (ağır dediğime bakmayın colt gibi bir silah) İkincil silah olarak bir tabanca veriliyor.Onun dışında bir bıçağınız bir bombanız ve bir sis bombanız var.Ancak benim gibi oyuna löp diye dalmayın elinizde sadece tabanca bulursunuz :D oyuna girmeden envanterden silahlarınızı ayarlayın.

Dediğim gibi oyun güzel ve mutlaka oynanmalı.Eğer karşılaşırsak oyundaki adım Anarion.Sizde isimlerinizi yazınki kim olduğunuzu bilelim :D Oyuna ulaşabileceğiniz sitelerden aşağıda.Yakında resim falanda paylaşacağım

Burası kendi sitesi

http://pb.nfinitygames.com/

Burası facebookdaki sayfası

http://www.facebook.com/pointblanktr?ref=ts

Burasıda twitterdaki

http://twitter.com/pointblanktr

Prometheuss said:
evet levelde olması lazım

kaç level da :) (ben bile kendimden nefret ettim)

ben setup ı var klan kurma olayı + kontrolleri cod gibi basitse kurarım oyunu

edit : hilesi varsa bastan söyle :)

aaa evet ondan bahsetmeyi unuttum :D gerçi klan işine henüz girmedim ama clanda var ayrıca kontorller gayet basit yani karmaşık hiçbişey yok :D
(bu arada şu sıcacık odada o espiriyle resmen dondum :D )

a4 said:
Prometheuss said:
evet levelde olması lazım

kaç level da :) (ben bile kendimden nefret ettim)

ben setup ı var klan kurma olayı + kontrolleri cod gibi basitse kurarım oyunu

edit : hilesi varsa bastan söyle :)

a4 süpersin hem avatarı görünce güldüm sonra mesajı okuyunca koptum  :mrgreen:

Bu oyun WarRock tarzında ama daha bugsuz çarksız ve daha çok özelliği olan bir oyun.Ve hileside yok sanırım.WarRockda her patchden sonra hile kullanabiliyordun.Oyüzden bıraktım zaten, bu oynanabilir.

Steelo said:
Bu oyun WarRock tarzında ama daha bugsuz çarksız ve daha çok özelliği olan bir oyun.Ve hileside yok sanırım.WarRockda her patchden sonra hile kullanabiliyordun.Oyüzden bıraktım zaten, bu oynanabilir.

Aynen öyle..Cs tarzı WarRock alternatifi bir oyun.Hack yok ama her oyunda olduğu gibi lag var ^^

2 gün önce oynamaya başladım.Oyun Türk yapımı ama Türkiye'de tam sürüm değil :O Ancak Rusya'da tam sürüm.Ruslar Türkler ile oynadığında oyunları tam sürüm olduğundan bir çok avantajları var.Örneğin onlarda daha çok silah çeşidi var.

Görebildiğim tek sorun bu (:

Not:Reklam gibi olmasın ama oyundaki GM'lerinde bulunduğu gayet büyük bir fan sitesi var oyunun.Yeni başlayanlar üye olup yararlanabilirler.

http://www.pointblanktr.com/

Oyundaki ve yukarıdaki verdiğim sitede kullandığım nick: AsLaN

Ben oynuyorum da kimse gözükmüyor alt tarafı 1 kişi ile oynadım  adamada 4 kere bıçakla alınca çıktı.

Bıçak Reyiz taktiği=(Smoke+bas gaza+bıçak sapla halil bıçak sapla)

yav daha yeni yazdım bölümü :D ama geliyor geliyor.yakında daha hızlı ilerleyecek... çok feci şeyler olacaaak :D

seni de koyabilirim romana

Back
Top Bottom