arkadaşlar diyelimki ben, M&B warband Napoleonic wars'ı playstore üzerinden, TTNET faturasına eklencek şekilde alsam, ve 12 taksit yapsam, 2 ay sonrada TTNET'i kapattırsak, kalan ücreti peşin olarakmı ödüyoruz yoksa TTNET 12 ay boyunca açık mı kalmak zorunda oluyor?
espri değil. Bazı firmalar sana haber vermeyip Faize bindirip haciz yollayabiliyorlar. Açıkçası Ttnet yapmaz ama hani. Zaten 14 Tl'yi 12 taksite bölsen ne yazacak? En Fazla 1 Fatura gelir ödemen gereken şeye dair...
espri değil. Bazı firmalar sana haber vermeyip Faize bindirip haciz yollayabiliyorlar. Açıkçası Ttnet yapmaz ama hani. Zaten 14 Tl'yi 12 taksite bölsen ne yazacak? En Fazla 1 Fatura gelir ödemen gereken şeye dair...
ben bizim pederden korkuyorum.1 TL'ye bile kızabilir yani. İnternet onun üzerine olduğu için. Şimdi ben alsam bu peder çakarmı ki acaba, faturayı ödemeye gidince buna söylerlermi oyun alınmış diye
ben bizim pederden korkuyorum.1 TL'ye bile kızabilir yani. İnternet onun üzerine olduğu için. Şimdi ben alsam bu peder çakarmı ki acaba, faturayı ödemeye gidince buna söylerlermi oyun alınmış diye
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.