Playstore soru

Users who are viewing this thread

davit234

Regular
arkadaşlar diyelimki ben, M&B warband Napoleonic wars'ı playstore üzerinden, TTNET faturasına eklencek şekilde alsam, ve 12 taksit yapsam, 2 ay sonrada TTNET'i kapattırsak, kalan ücreti peşin olarakmı ödüyoruz yoksa TTNET 12 ay boyunca açık mı kalmak zorunda oluyor?

espri değil. Bazı firmalar sana haber vermeyip Faize bindirip haciz yollayabiliyorlar. Açıkçası Ttnet yapmaz ama hani. Zaten 14 Tl'yi 12 taksite bölsen ne yazacak? :grin: En Fazla 1 Fatura gelir ödemen gereken şeye dair...

tlgklz said:
espri değil. Bazı firmalar sana haber vermeyip Faize bindirip haciz yollayabiliyorlar. Açıkçası Ttnet yapmaz ama hani. Zaten 14 Tl'yi 12 taksite bölsen ne yazacak? :grin: En Fazla 1 Fatura gelir ödemen gereken şeye dair...
ben bizim pederden korkuyorum.1 TL'ye bile kızabilir yani. İnternet onun üzerine olduğu için. Şimdi ben alsam bu peder çakarmı ki acaba, faturayı ödemeye gidince buna söylerlermi oyun alınmış diye  :eek:

davit234 said:
tlgklz said:
ben bizim pederden korkuyorum.1 TL'ye bile kızabilir yani. İnternet onun üzerine olduğu için. Şimdi ben alsam bu peder çakarmı ki acaba, faturayı ödemeye gidince buna söylerlermi oyun alınmış diye  :eek:
Git d&r al sen,zorlama.

Valyrian said:
İzin al babandan, 10 liranın lafını yapmaz herhalde.  :smile:

Her baba aynı olmayabiliyor,ama birlikte oynarsanız sorun olmaz :grin:

Back
Top Bottom