PES mi FIFA mı? Tarihi kapışma buyrun :) |Anket Eklendi|

PES Mİ FIFA MI? :)

• PES

Votes: 13 23.6%
  • FIFA

Votes: 42 76.4%

• Total voters
    55

Users who are viewing this thread

Serıfsky

Knight
Evet arkadaşlar , yüzyılın kapışması bu konu olabilir :smile: Merak ettiğim için soruyorum. FIFA mı PES mi?

Öncellikle kendi fikrimi söyleyeyim size. FIFA'dan asla sıkılmıyorum çünkü gerçekci bir oynayış var. Grafik bakımından incelersek PES FIFA'yı yerden yere vurur diyebilirim :grin: Ama FIFA'da el var , Menejerlik çok gerçekci , Futbolcu olduktan sonra TD olabilirsun falan gerçekten çok zevkli oluyor. Mesela adamın içinden geçmiyor. PES'te öyle değil ama? Ama grafik bakımından falan PES alır , ama oynarken en zevk aldığım tabiki FIFA'dır :smile:

SİZLERİN DÜŞÜNCELERİ NELER?  :cool:

PES'i daha çok severim ama 2014 de batırdı resmen. O grafikleri ben bile elimle çizerim.Nedir o abi. Ama 2012-2013-2011 falan Pes daha iyi. El olmaması sıkıntı.Transfer özellikleri falan bayağı detaylı. O yüzden oyun PES'e .

LapisLazuliciAmca said:
PES'i daha çok severim ama 2014 de batırdı resmen. O grafikleri ben bile elimle çizerim.Nedir o abi. Ama 2012-2013-2011 falan Pes daha iyi. El olmaması sıkıntı.Transfer özellikleri falan bayağı detaylı. O yüzden oyun PES'e .
Transfer konusunda FIFA daha yatkın bu işe bence. Teknik direktörüsn mesela başkan sana diyor ki eğer bu ücrette teklif getirirse satabiliriz ancak formu iyi bütün her şeyi sana bırakıyorum diyor mesela. Sonra adamın maaşını , kalacağı yıla kadar sen belirliyorsun. Pes'te sadece Bonservis ücretini verebiliyorsun diye biliyorum.

Pes bebekler Fifa prolar için. Pes ney öyle yahu ? Adamın yanından geçiyorsun bakıyor. Fifa'da en düşük seviyede bile bunu göremezsiniz.

Geçmişte Pes müthişti.Şimdi ise FIFA müthiş.O yıllarda FIFA yerlerdeydi şimdi Pes yerlerde

colombos said:
Geçmişte Pes müthişti.Şimdi ise FIFA müthiş.O yıllarda FIFA yerlerdeydi şimdi Pes yerlerde
Çok doğru :smile: Aslında PES 14 o kadar da kötü bir oyun değil ancak biraz garip yapmaya çalışmışlar oyunu tek sorun burada olmuş. Zaten KONAMI yaptığı açıklamada PES 14'ün PC sürümüne pek özenilmediğini Playstation 4 için bir adım oyunu olduğunu söylemişti.

Eskiden winning eleven dı şimdi o pes oldu o yüzden futbol oyunu oynamıyorum artık ama hala ps2mde oynarım winning eleven

Republic Of Fenerbahçe said:
Eğer sürümlerini "2014" olarak kabul edersek PES FIFA'nın yanına yaklaşamaz... Sebebi yazacak olursam (en iyisi yazmayım yoksa yaz yaz bitmez :grin::mrgreen:
Bence FIFA 13'te PES 13'ü yer bitirir abi. Adamlar gerçekciliğe bakmalı.

Cloudy said:
Republic Of Fenerbahçe said:
Eğer sürümlerini "2014" olarak kabul edersek PES FIFA'nın yanına yaklaşamaz... Sebebi yazacak olursam (en iyisi yazmayım yoksa yaz yaz bitmez :grin::mrgreen:
Bence FIFA 13'te PES 13'ü yer bitirir abi. Adamlar gerçekciliğe bakmalı.
Aynen  :!: PES 13 ve 14 de topa vuruyorum topun uyuz eşekten farkı yok yap yavaş :grin:

Pes'i en çok oynayan ülkelerden bir tanesi biziz. Diğer ülkeler FIFA oynuyor neden se. Çünkü daha pro gerektirir.Kolay alışkınız.

Cloudy said:
Pes'i en çok oynayan ülkelerden bir tanesi biziz. Diğer ülkeler FIFA oynuyor neden se. Çünkü daha pro gerektirir.Kolay alışkınız.
Bence kolaya alışkın olduğumuzdan değil. Fifa da kolay modda çok kolay gol atılabiliyor.

Allah aşkına En kolaya alsan bile Fıfa'da adam seni çalıma boğabiliyor :smile: Top sürmeleri gerçekten sağlam. Pes'te adamlar hareket dahi etmiyorlar. Top gelirse amenna.

Cloudy said:
Allah aşkına En kolaya alsan bile Fıfa'da adam seni çalıma boğabiliyor :smile: Top sürmeleri gerçekten sağlam. Pes'te adamlar hareket dahi etmiyorlar. Top gelirse amenna.
Ben maalesef katılmıyorum. Ben Profesyonelde oynuyorum top Ronaldo ya geliyor adam hareket etmeden topu kapıyorum. Yani demek istediğim satılma sebebi bu  değildir. Yoksa Fıfa'nın üstüne su dökülmez :wink:

Back
Top Bottom