"perf_test - Bannerlord Performance Test" Nedir ?

Users who are viewing this thread

batuhanduman

Bilgisi olmayanlar için şöyle söyleyeyim; Beta sürecinde oyuncu oyunu oynarken karşılaştığı performans sorunlarını "perf_test - Bannerlord Performance Test" Beta sürümüne geçerek, sorunları belli bir süre kaydedip sitelerine gönderiyor. TaleWorlds'e bu süreçte daha hızlı yardımcı olmamız için yapılan bir Beta sürümü'dür. Kendi şahsi düşüncem ise TaleWorlds'e bu geliştirme sürecinde destek olmamız'dır. Beta sürecinde oynayan varsa ve oyunun gelişiminin hızlanmasını istiyorsanız bu sürüme geçerek hataları bildirebilirsiniz.


YAPMANIZ GEREKEN'LER;

1-) Oyununuzun Beta sürümünü Steam Beta sekmesinden "perf_test - Bannerlord Performance Test" olarak değiştirin.

2-) Oyunu her zaman ki gibi oynamaya test etmeye devam edin ve sorunları tespit edin.

3-) Sorunları tespit ettiğinizden sonra oyun içinde "Sağ shift" tuşuna basılı tutarak ardından "t" tuşuna basın ve profil oluşturma aracını açın.

4-) 20-30 saniye arası bir kayıt yapın. Ancak şunu unutmayın fazla kayıt demek, fazla yükleme süresi demek'dir.

5-) "Test.tmcap" dosyasını "\ Mount & Blade II Bannerlord \ bin \ Win64_Shipping_Client" klasöründe bulucaksınız. "Mount & Blade II Bannerlord" klasörüne Steam’den kütüphaneye gelin. Oyunun üstüne sağ tıklayarak "Özellikler..." yazan butona tıklayın. Daha sonra yukarı da yazan "YEREL DOSYALAR" a tıklayın ve ardından "YEREL DOSYALARA GÖZ AT..." butonuna basarak ulaşabilirsiniz.

6-) Son olarak, dosyayı "upload.taleworlds.com" sitesine yükleyin. Ardından kayıt yapılırken bilgisayar özelliklerinden ve oyun içi grafik ayarlarınızdan bahsetmeyi'de unutmayın.


Herkese iyi oyunlar...
 
Last edited:
Oyuncunun karşılaştığı sorunlar mı oyuncunun karşılaştığı performans sorunları mı ikisi arasında fark var, ismi performance test olduğuna göre hepsini kapsamıyor dostum
Uyarı için teşekkür ederim. Dikkat'e alıp değiştirdim.
 
Hocam türkçe'ye savaş mı açtınız bu nasıl imla, bu nasıl kesme işareti kullanımı :grin:
Eleştiriniz için teşekkür ederim. Dikkate alıp değiştirdim. Almanya da doğup, okuyan bir insan olduğum için yazım kurallarını tam olarak bilmiyorum.
 
Betayı kurdum ama nasıl kullanacağımı tam çözemedim. Mesela kalemde gezinirken karakterimin yönünü her değiştirdiğimde takılma oluyordu uzun uğraş sonucu bulduğum sonuç; genel grafik kalitesi çok düşükte dahi olsa gölge kalitesini yükseğe aldığımda bu sorun baş gösteriyor ama grafik seviyesi en yüksekteyken gölge kalitesini ortaya çektiğimde sorun ortadan kalkıyor.

Shift+t yaptığımda boş bir ekran çıkıyor o ekranın sağ üstünde kılıç işareti çıkıyor ona bastığımda yeşil yanıyor. O sırada video kaydı falan mı yapıyor?
 
Back
Top Bottom