Users who are viewing this thread

Noelly

Sergeant at Arms
1.png

2020'de üyelerinin farklı bir klan çatısı altında birleşip ardından Pendragon olarak Warband'ın çeşitli modüllerinde başarı ve aktiflik göstermiş olup rekabet ve dostluk içinde kalmayı hedeflemiştir.
14102e03f8d0848e421.png

◆ Sellswords
◆ Spartans
◆ Kingdom of France
◆ Crusaders
◆ House Targaryen
◆ Kingdom of Denmark
◆ Kingdom of Jerusalem
◆ House Bolton (98 Gaming Community ile)
House Pendragon (Güncel)

1251212125125.png

Aktif ve samimi başarılı bir topluluğa sahibiz. Başlıca Bannerlord modülleri ve bir çok strateji oyununda yer almaktayız.
Hızlıca uyum sağlayabileceğiniz eğlenceli bir ortam arıyorsanız bize katılabilirsiniz.

51512353252332xxxxx.png

15411515.png
Yönetim
11.png
Aktif Üye
511515.png
Pasif
Bonaparte
Jormungand
Torstein
Wanheda
EfePasha

bobi
Kylo
Genius
RIP Anarchy
Dexa
Astrid
aethril
Glex
Lante
Noelly
Aleks
Altaer
Mamid
Jhoony
Arown
Maedhros
Lusione
eslin
Bunduk
Aerial the Great
Curxios
dushkosama
JordEmre
Musty
Ratnuk​
AyuPasha
HaramKfe
Yasuo
FlexSis
Peays
Berx
Civciv
Romez
Carim
Hulusi
Nori
Harley
Kesanli
Khuntkhan
Oxgiem
raaZe
tabanca
Franco
Kıdemli
seckingrad
Elfinun
Incisiv

1512512512xMEDYA.png

141414141414.png

2525.jpg

41241422352.png

Last edited:
İçerisinde bulunduğum Pendragon Kardeşliği birlikte omuz omuza çok kalkan duvarı yardık, meydanda düşenlerimizi hep kolladık, hiçbir yoldaşımızı yarı yolda bırakmadık... Yalnız içerde Jhoony diye biri var doktor kendi haline bırakın dedi katılmaya fln niyetlenirseniz haberiniz olsun fazla yanaşmayın.

Halihazırda yöneticiliğini yaptığım bir klan,Warband'de olduğu gibi Bannerlord'da da başarılı olacağını umuyorum.

Kardeşlerim, sevdiğim bir topluluksunuz denilenlere karşıt güzel işler yapıyorsunuz başarılar diliyorum. Warband'daki başarılarınızın aynısını ve daha fazlasını Bannerlord'da da görme dileğiyle, başarılar...

Kardeşlerim, sevdiğim bir topluluksunuz denilenlere karşıt güzel işler yapıyorsunuz başarılar diliyorum. Warband'daki başarılarınızın aynısını ve daha fazlasını Bannerlord'da da görme dileğiyle, başarılar...
Teşekkür ederiz, Sight projen için sana da başarılar.

Herkesin sevmediği ama saygı duyulan bir klan. Daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Forum tasarımı güzel olmuş. Eline sağlık noelican. 🦄

Back
Top Bottom