Peliporukka, Suomen vanhin klaani

Users who are viewing this thread

Jornarin viettäessä ansaittua joululomaa nettiyhteyksien ulottumattomissa; katson velvollisuudekseni toivottaa koko foorumille jälleen
Erittäin rauhallista ja ravitsevaa Joulun aikaa! Tapaamisiin taistelukentillä jälleen vuonna 2016

Terveisin Tonttu Tuhmeliini.
 
Hywänlainen Joulunpäiwän aatto Pohjolan waltacunnan forum-cansalle!

Waltacunnan warttuneisempaizena Ratzun secä Säilän claanina on itzelläimme cunniamme cuin welvollisuudemme saadaman tiedoxi Jouluntoiwotuxen jocaiselle wuosicirjan luwun waihtumisen mercixi. Ensimmäisestä toiwotuksesta culuneexi tulewi tänän wiisi wuotta ja cohti culkiessan sen jotacuta Bannerlordixi cutzuttaman kirioitan teille tämän Peliporucan nimessä.

Peliporucan alcuhetkistä on wierinyt wuodenkiertoja ylitze cahdexan cuukautta seitzemännettä wuotta. Nijn seisowi että on historijassamme tapahtunut monda monituizta asijaa, tuociot taistelucentillä cuin foorumeilla.

Tarinat owat paranduneet ja hauscuunduneet, mutta eij pidä meidän unohdaman niitä alcuhistoriamme sagoja jotka wielä tänäkin päiwänä tuowat hymyn caswoillemme ja mielissämme eläwät. Corkiast ylöswalaistu ja cunnioitettu olkoon se joca näistä kauwan tapahtuneista opin secä neuwon elämänsä ja tapoihinsa ottawi ejkä mahda riwopuheisijn kieldäns myöden anda eikä corwians callista. Ei kenenkän pitä pahalla muistaa mennexi olewata, sillä pidosa eij sowi olla surullisna eikä ketän surulllisen caldaisexi tehdä. Yhdesä olemma taistot cunniankentillä selät wastakkain cäyneet ja näiden moninaisijn wuosien aicana on meistä caswanut ciinteä peliporucka.

Toiwomme cainosti saada ciittää caickia näjstä culuneiden wuosien pelituocioista. Wartawasiten toisja Pohjolan claaneja cuten “Korpi” secä “Finnish Rifles” Ciitollisuudella myöscin terwehdimme oiceamielistä ja cunnianarwoisaa Jhessail-woutia secä tunnustuxen antacaamme työstän ja palveluxestansa yhteisen paickamme soweliasna ja sijwollisna pidämisexi.

Cunnioittaen ja caiwaten muiztamme myöscin Percelettä jonca on ajan hammas murusixi nacertanut.

Peliporuckan nimeen puhuwaisena cijtoxen sana uscollisuudesta pidä lausuttawan jocaiselle cukin tawallan ja tahdollans palwelewainen on näinä wuosina ollut. Yxi wissi onni ja rickaus toiwotamme howin airuelle, Tuhmeliinille secä Jornarille jonca täten nihtipäälliköxi corotan.

Täten myöscin cansain wäelle tiedoxi annettakon: on riweihimme jällens liidynyt uusi soturi.
Toiwottacaamme Luharn terwetulleexi.


Cirjallisjin constein Peliporucka toiwottaa Suomen Cuninkaan caitsmaisna rauha ja terweyttä jocaiselle itzellens secä riemuitsewaista Joulua cuten onnekast tulewaa wuotta.
 
Bannerlord ensi vuonna? Toivokaamme parasta, mutta nyt jälleen se tärkein ennen kinkun ja puuron syöntiä...

Peliporukka toivottaa Hyvää Joulua ja uutta vuotta!
 
Kinkun ja puuron aika on jälleen! Ehkä ensivuonna näemme jo bannerlordin örli äkses betan merkeissä!

Peliporukka toivottaa Hyvää Joulua ja tulevaa uutta vuotta!
 
Noniin! Olemme viimeinkin päässeet painimaan Bannerlordin örli äkseksiksessä ja onhan se kova muutamaa bugia lukuun ottamatta. On tullut jopa nähtyä wanhoja suomifoorumi konkareita skirmishissä.

Nyt kuitenkin on aika syödä, juoda ja saunoa. Koko Peliporukka toivottaa kaikille,

Hyvää Joulua ja tulevaa uutta vuotta! Pysykää terveinä!
 
Bannerlord se vain antaa! Peliporukka löytänyt uusia seikkailuja captains modessa missä hikisemmätkin skirmisherit saa turpaa vanhoilta konkareilta. Suosittelen suuresti!

Sen pidemmittä puheita, pitäkää toisistanne huolta näin erikoisen ajan jatkuessa. Peliporukka toivottaa kaikille,

Oikein hyvää joulua ja tulevaa uutta vuotta! Törmäillään Bannerlordissa!
 
Perinne jatkuu! Peliporukka löytänyt uutta kipinää bannerlordissa CRPGn taistelutantereilla meta sekä meemi buildeilla. Joulun aikoina on kuitenkin sotakirves nurkkaan laitettava ja kinkkua syötävä.
Peliporukka toivottaa jälleen kaikille,

Hyvää Joulua ja tulevaa uutta vuotta!
 
Nyt lyhyesti ja ytimekkäästi, jotta päästään kaikki joulupuuron pariin. Peliporukka toivottaa kaikille,

Hyvää Joulua ja tulevaa uutta vuotta!
 
Back
Top Bottom