Peliporukka, Suomen vanhin klaani

Users who are viewing this thread

Terve!

Keräilen peliporukkaan täysi-ikäisiä mikin omistavia ja suomenkielen taitoisia pelaajia. Meitä on tällä hetkellä kolme ja etsimme lisää messiin suomenkielisiä tyyppejä. Formaatioita ja taistelutaktiikoita haluaisimme kokeilla käytännössä, joten mitä enemmän kiinnostuneita sen parempi.

Osallistuminen peliporukan toimintaan on täysin omasta elämästä kiinni, eikä mitään velvoitteita ole. Aina kun ehtii pelaamaan, on tervetullut liittymään seuraan. Pelitaitoa ei tarvitse olla, mutta tiimityöskentely henkeä sitäkin enemmän. Tulevaisuudessa harrastaisimme perus public-serverien valloittamista, ja jos MnB koskaan mitään klaani skeneä muodostuu, klaanimatsejakin.

Tarkoitus pelata kieliposkella ja chillisti iltaa viettäen. Mutta kuitenkin sen verran tosissaa, ettei päättömänä kanana säntäilyä formaatiossa katsota hyvällä. Tiimityöskentely on peliporukkamme sielu ja sydän.

Mitä sinä tarvitset?
Ikää (henkistä/fyysistä)
Mikrofonin ja Kuulokkeet

(Ventrilo kanavasta ei tarvitse pulittaa mansikoita, kaikki tulee meidän puolesta.)

Helpoiten otat minuun yhteyttä laittamalla PM/YV viestiä tällä forumilla, sekä ilmoittamalla topicciin, että kiinnostusta on. Viestissäsi voisit kertoa vähän itsestäsi, sekä ikäsi ja milloin sinut tavoittaa tietokoneelta. Jos koet, että tälläinen rento peliympäristö hyvässä seurassa olisi mieleesi, ota ihmeessä yhteyttä.

-SK

Jäsenlista:
SK, Tuhmeliini, Jornar, Youhou, JanneCtae, Kelloth, Kilppari, Luharn
 
Last edited:

Jhessail

Panzervixen
Grandmaster Knight
Siivosin taas koko ketjun kun sitä pyydettiin. Muistetaanhan ettei enää tulevaisuudessa sotketa toisten ketjuja turhalla paskanjauhannalla. Jos on valittamista puoleen taikka toiseen, niin PM (private message) on se reitti numero yksi ja uuden vikinä-ketjun avaaminen reitti numero kaksi.

Seuraava joka avautuu turhasta tässä ketjussa pääsee leikkimään mykkäkoulua. Ja sama koskee tietysti Perkeleen ketjua myös.

PIDÄ SUOMI SIISTINÄ - ALOITA KESKUSTELUPALSTASTASI!
 

ajokoira84

Regular
vieläkö peliporukka nimistä "klaania" on olemassa? jos teiltä löytyy vielä aktiivisia pelaajia niin olette tervetulleita mukaan KORPI porukan pelisessioihin,kuten myös kaikki suomalaiset foorumin käyttäjät.
ja lisää infoa treeneistä täältä:
http://korpi.foorumini.net/
 

ajokoira84

Regular
kun olette joutuneet näin julman kohtelun uhriksi niin voit ottaa vaikka yhteyttä muhun steamissä: winter84
jos teiltä löytyy mielenkiintoa/halua pelata suomalaisessa seurassa.
 

Jornar

Recruit
Kattellaan asiaa tuossa myöhemmin eteenpäin. Tällä hetkellä nautitaan Joulusta.

Hyvää Joulua kaikille Peliporukan puolesta.
 

LittleHelper

Recruit
Vieläkös sitä pelaillaan? Vähän aikaan sitten täyttänyt 18, jotenka äidin luvalla voisin liittyä tähän klubiin.
Tietokoneelta mut voi tavoittaa, jos mun perse tähän tuolille jotenkin löytää ittensä, joka on toisaalta hyvin yleistä. Olen laiha ja pituutta noin 175cm. Minulta löytyy ruskeat hiukset ja silmät, partani kasvaa todella nopeasti ja sitä on epämukava ajella. Olen suht komea ja etsin nais seuraa 02 alueelta. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä.
 

Tipsu94

Knight
WB
Yv:tä pistetty Suomen Kuninkaalle  :smile:

Jos tämä nyt viellä on aktiivinen niin täältä löytyisi yksi vaatimukset täyttävä pelaaja.
 

Lt

Sergeant at Arms
M&BWBWF&SNWVC
Mitä sitä suotta postailemaan liikaa. Itseäkin kiinnostaisi tietää, että olettekos vielä hengissä?
 

Jornar

Recruit
Elossa ollaan ja onhan se kohteliasta toivottaa uutta vuotta näihin nurkkiin. Tiivistä tunnelmaa ja viikonloppu hurjasteluja internetin maailmassa harrastetaan edelleen, tietenkin edelleen m&b sisällytettynä. Muilla ei tänne paljon asiaa ole niin käyn täällä välillä seikkailemassa ja onhan se kiva huomata, että meitäkin näköjään kaivataan. :wink:

EDIT: Unohdin mainita, että rosteri on edelleen sama eli jätkät eivät ole muuttuneet. Tuhmeliini nyt mitä mitoissa on muuttunut vuosien aikana.
 

ryozu

Baron
Tää on kyllä yksi niistä asioista mitä odottaa jännityksellä joka vuosi, että tuleeko tänä vuonna mitään. Vähä niinku lahjaa kaukaselta sukulaiselta. :wink:
 

Tuhmeliini

Recruit
ryozu said:
Tää on kyllä yksi niistä asioista mitä odottaa jännityksellä joka vuosi...

Ei tarvitse yhtään jännittää. Kyllä Jornar aina teitä muistaa vaikka meillä muilla onkin tähän aikaan päällimmäisenä mielessä lähinnä kinkun ahmiminen...  :mrgreen:
Om... nomnom...
 

Jornar

Recruit
69VoyUv.jpg


Dulce et decorum est pro patria mori.
 
Top Bottom