Pelataas! Jurassic Park: Trespasser

Users who are viewing this thread

Joo. Palo hermot erinäisiin teknisiin jutskiin, joten Severance on nyt määräämättömän pitkällä tauolla. Tylsyys pääs iskeen silti, joten aattelin tehä jotain vastaavanlaista. Tällä kertaa eräänlaisesta, tota, klassikosta kultaselta yheskytäluvulta. Trespasser on pelin nimi. Sisältää kumisia dinosauruksia ja vitusti kummallisia bugeja. Siitä vaan kattoon kaikki mars ja mars!

Trespasser osa 1

Trespasser osa 2

Trespasser osa 3

Trespasser osa 4

Eli joo. Massiivisena eskapismin ja yleisen ajantapon yhdistelmäoperaationa ryhdyin tekemään LP tyylistä videota maailman toiseksi parhaasta miekanheiluttelupelistä.

osa 1.1

osa 1.2

osa 2.1

Osa 2.2 -jostain syystä vain 480p tarkkuudella. Youtube kolttostelee vissiin.

osa 2.3

osa 3

Yritys tosin on ensimmäinen laatuaan, ja jälki on paikoin valitettavasti erittäin sen mukaista pelaamisen ja/tai kommenttiraidan osalta. Kritiikki on tervetullutta, joten katsokaa, kommentoikaa, kritisoikaa, tykätkää, ryhtykää seuraajiksi. Sama tuo. Tehkää jotain!
 
Mainostan samalla omaa Interaktiivista Seikkailuani, jonka sankari on suomalainen nainen Jatkosodassa. Mukaan vain jos englantia osaa:
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,255390.0.html

Hmm, luulin pelanneeni tota joskus vuonna nakki ja sormi mutta ehei, ihan vieras peli.

Lisäys nyt kun pääsin katsomaan äänen kera - volyymi ihan kohdallaan ja puheesta saa hyvin selvää. Ihana murre! Hyvä että selität pelimekaniikkaa eikä vitsitkään nyt ihan perseestä olleet eli kaikkiaan oikein hyvä aloitus!
 
Danke schön! Ykkösosaa tosin latisti se, että tuota edelsi se noin viisi miljoonaa uusintayritystä äänitystapoja hakiessa. Tuloillaan oleva kakkososa onnistu omasta mielestäni ainakin paremmin, mikä saattaa tosin johtua kepusta.
 
Nyt kerrot hyvä mies, millä helvetillä olet saanu Severancen toimimaan? Vai onko kenties Windows XP vielä käytössä, ku näillä uuemmilla ei taho koko peli pyöriä ollenkaan (tai jos pyörii, niin on täynnä grafiikkavirheitä).
 
Kretti said:
Nyt kerrot hyvä mies, millä helvetillä olet saanu Severancen toimimaan? Vai onko kenties Windows XP vielä käytössä, ku näillä uuemmilla ei taho koko peli pyöriä ollenkaan (tai jos pyörii, niin on täynnä grafiikkavirheitä).

Windows 7 taitaapi koulun läppärissä olla. Mutta itselläni pelin pyörittäminen luonnistu ihan niin, että asensin päivityksen jonka jälkeen latasin OpenGl Rasterin

Pakatun tiedoston sisältö siis tyhjennetään .......\severance\bin\raster kansioon. Tämän jälkeen pelin starttimenusta mennään setupiin, ja valitaan OpenGl. Pitäs pyöriä. D3Dllä sain itekin vaan joko mustan ruudun, tai sitten hyvällä tuurilla kuvan starttimenusta, joka ei muuttunut vaikka peli selvästi pyöri taustalla.
 
Joo, on tossa pelissä jotain joka iskee. Mutta mä nyt olen aina tykänny ekan persoonan toiminta-seikkailuista. Mirror's Edge suosikki viimeaikaisista peleistä.
 
Jep. Ois ollut kyllä valovuosia aikalaisiaan edellä. Tai niinhän se monelta osaa onkin, kokonaisuus vaan kusee.

Neljäs osa tuutattu tuubiin.
 
Back
Top Bottom