Pelataas! Jurassic Park: Trespasser

Users who are viewing this thread

Nahkuri

Marquis
Joo. Palo hermot erinäisiin teknisiin jutskiin, joten Severance on nyt määräämättömän pitkällä tauolla. Tylsyys pääs iskeen silti, joten aattelin tehä jotain vastaavanlaista. Tällä kertaa eräänlaisesta, tota, klassikosta kultaselta yheskytäluvulta. Trespasser on pelin nimi. Sisältää kumisia dinosauruksia ja vitusti kummallisia bugeja. Siitä vaan kattoon kaikki mars ja mars!

Trespasser osa 1

Trespasser osa 2

Trespasser osa 3

Trespasser osa 4

Eli joo. Massiivisena eskapismin ja yleisen ajantapon yhdistelmäoperaationa ryhdyin tekemään LP tyylistä videota maailman toiseksi parhaasta miekanheiluttelupelistä.

osa 1.1

osa 1.2

osa 2.1

Osa 2.2 -jostain syystä vain 480p tarkkuudella. Youtube kolttostelee vissiin.

osa 2.3

osa 3

Yritys tosin on ensimmäinen laatuaan, ja jälki on paikoin valitettavasti erittäin sen mukaista pelaamisen ja/tai kommenttiraidan osalta. Kritiikki on tervetullutta, joten katsokaa, kommentoikaa, kritisoikaa, tykätkää, ryhtykää seuraajiksi. Sama tuo. Tehkää jotain!
 

Jhessail

Panzervixen
Grandmaster Knight
Mainostan samalla omaa Interaktiivista Seikkailuani, jonka sankari on suomalainen nainen Jatkosodassa. Mukaan vain jos englantia osaa:
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,255390.0.html

Hmm, luulin pelanneeni tota joskus vuonna nakki ja sormi mutta ehei, ihan vieras peli.

Lisäys nyt kun pääsin katsomaan äänen kera - volyymi ihan kohdallaan ja puheesta saa hyvin selvää. Ihana murre! Hyvä että selität pelimekaniikkaa eikä vitsitkään nyt ihan perseestä olleet eli kaikkiaan oikein hyvä aloitus!
 

Nahkuri

Marquis
Danke schön! Ykkösosaa tosin latisti se, että tuota edelsi se noin viisi miljoonaa uusintayritystä äänitystapoja hakiessa. Tuloillaan oleva kakkososa onnistu omasta mielestäni ainakin paremmin, mikä saattaa tosin johtua kepusta.
 

Jhessail

Panzervixen
Grandmaster Knight
Eikä se Fraps kovin pahasti frameratea pudota tai en sitä ainakaan huomannut videosta.
 

Kretti

Squire
Nyt kerrot hyvä mies, millä helvetillä olet saanu Severancen toimimaan? Vai onko kenties Windows XP vielä käytössä, ku näillä uuemmilla ei taho koko peli pyöriä ollenkaan (tai jos pyörii, niin on täynnä grafiikkavirheitä).
 

SkyTime

Grandmaster Knight
M&BWB
Yleensä kun lyö yhteensopivuustilasta kaikki nappulat päälle niin alkaa pyörimään.
Kaverilla jopa Dungeon Keeper saatiin toimimaan.
 

Nahkuri

Marquis
Kretti said:
Nyt kerrot hyvä mies, millä helvetillä olet saanu Severancen toimimaan? Vai onko kenties Windows XP vielä käytössä, ku näillä uuemmilla ei taho koko peli pyöriä ollenkaan (tai jos pyörii, niin on täynnä grafiikkavirheitä).

Windows 7 taitaapi koulun läppärissä olla. Mutta itselläni pelin pyörittäminen luonnistu ihan niin, että asensin päivityksen jonka jälkeen latasin OpenGl Rasterin

Pakatun tiedoston sisältö siis tyhjennetään .......\severance\bin\raster kansioon. Tämän jälkeen pelin starttimenusta mennään setupiin, ja valitaan OpenGl. Pitäs pyöriä. D3Dllä sain itekin vaan joko mustan ruudun, tai sitten hyvällä tuurilla kuvan starttimenusta, joka ei muuttunut vaikka peli selvästi pyöri taustalla.
 

Kretti

Squire
Kiitän! On tätä saatana saanu värkätä joskus siinä toivossa että lähtis vielä toimimaan, mutta nyt pelittää.
 

Nahkuri

Marquis
Dodi. Toinen video on jo valmis ja tuuttaantuu youtubeen sitä mukaa kun nettiyhteys sitä jaksaa puskea.
 

ryozu

Baron
Joo, on tossa pelissä jotain joka iskee. Mutta mä nyt olen aina tykänny ekan persoonan toiminta-seikkailuista. Mirror's Edge suosikki viimeaikaisista peleistä.
 

Rujasu

Archduke
M&BWBWF&S
Harmi että kehitystö jäi mihin jäi, Trespasserista olisi voinut tulla enemmän kuin nostalgiatäytteinen teknologiademo.
 

Nahkuri

Marquis
Jep. Ois ollut kyllä valovuosia aikalaisiaan edellä. Tai niinhän se monelta osaa onkin, kokonaisuus vaan kusee.

Neljäs osa tuutattu tuubiin.
 

hrenmalin

Recruit
Onkohan netissä mahdollista tehdä rahaa? Olen kuullut paljon siitä, että ihmiset voivat tehdä rahaa kryptovaluutalla, mutta se on minulle liian vaikeaa. Löysin kasinotarjoukset ja haluan kokeilla sitä. Pystynkö siihen hyvällä strategialla? Kiitos jo etukäteen vastauksesta!
 
Top Bottom