CavalryMan Baron Old Guard Jun 21, 2019 #1 Yahu bu dizinin niye konusu yok arkadaş ? İzleyenler gelin sarılalım yedirmeyelim böyle bir kaliteyi.
Yahu bu dizinin niye konusu yok arkadaş ? İzleyenler gelin sarılalım yedirmeyelim böyle bir kaliteyi.
Camthalion Grandmaster Knight Old Guard Jun 23, 2019 #2 Geldim ama sarılmam. Takımımın ütüsü bozulur.
Gareh Master Knight Old Guard Sep 4, 2019 #3 5. sezon bölümleri çıkmaya başladı ama sezon arası çoktu diziyi unuttum.
CavalryMan Baron Old Guard Sep 4, 2019 #4 Gareh said: 5. sezon bölümleri çıkmaya başladı ama sezon arası çoktu diziyi unuttum. Click to expand... Aslında o kadar da hatırlayacağın bir şey yok. Yeni sezon ilk bölümün başında yeterli bir özet yapıyor. Spoiler merak ettiğim bir şey var, ulan bu tommy su gibi viski içiyor herif hala kürdan gibi bu nasıl adalet
Gareh said: 5. sezon bölümleri çıkmaya başladı ama sezon arası çoktu diziyi unuttum. Click to expand... Aslında o kadar da hatırlayacağın bir şey yok. Yeni sezon ilk bölümün başında yeterli bir özet yapıyor. Spoiler merak ettiğim bir şey var, ulan bu tommy su gibi viski içiyor herif hala kürdan gibi bu nasıl adalet