Pc kasma sorunu

Users who are viewing this thread

deyyus

Recruit
Beyler çok kasıyor anlamadım  New enemies arrived dediğinde 5 dk bekliyom zaten  :oops:  Görev yöneticisinden bakıyom filan hiçbirşey çalışmıyo virüs programı filan herşey kapatıyom
Özelliklerini sayim pc nin

Ati rodeon 9200 256mb  ekran kartı
512 mb  ram
2.20 hız
İntel pentium 4
180 gb hard disk
C: Sistemin kurulu olduğu yer 15 gb    boş alan  2 gb
D: Oyunun yüklü olduğu yer 40 gb  boş alan 2 gb
Dierleri önemli deil herhalde

Oyunu %230 performansla oynamama rağmen kasıyor anlamadım  :evil:

Directx7
Battle size 30
Texture detail 20
Dierleri 0
Altta ne varsa disabled
1024x768x16 bit çözünürlük              Bunu 800x600 yaptım bişey değişmedi

Virüs taraması yaptım bişey çıkmadı
Sorun nerede acaba  :?:

Öncelikle ramini artır, 512 mb ram yetersiz. En az 1 gb yap, daha fazla yükseltebilirsen de yükselt. İşlemcin de pek iyi görünmüyor ancak M&B oynamaya yeteceğini düşünüyorum. Ram çok pahalı birşey değil, o yüzden öncelikle ramini yükselt derim. Benim bilgisayarın özellikleri 1 gb ram, nvidia geforce fx 5500 ekran kartı (256 mb, 128 bit),  2.53 ghz işlemci, Pentium 4. Battle size 50'de oynuyorum, 1024x768 ve 32 bit renkte, texture detail %100 de oynuyorum ve hiç kasma yok. Gölgeleri kapat ve gölge kalitesini düşür oyunda bir de. Dediklerimi yaparsan rahatça oyunu oynayabileceğini düşünüyorum.

Son olarak : Chipset ve ekran kartı sürücülerini güncelle.

Oyunun sistem özelliklerine bakınca yeterli olduğunu düşünüyorum
Pc ye para harcayamam

Gölgele özellikleride 0 da fakat hala kasıyor
Erkan kartını güncelliyip öyle deniycem olmassa aşaya internet cafeye gelip yazarım.

o oyunun minimum özeeliğidir altında ise oyun açılmaz zaten bi oyunu oynıycaksan pc in minimumun 2 katı olsun

Kardeş birde video ayarlarından number of corps sayısını en alta çek ondanda kaynaklanıyor olabilir... Özellikle kale kuşatmalarında ortaya çıkan bir sorun bu benim bildiğim... Ben makineyi yenilemeden önce aynı sıkıntıyı yaşamıştım... Ancak yukarıda söylediğim ayarı düşürdüğümde sorun ortadan kalktı...

Ne varki pc'ni biraz daha iyileştirebilsen, bu türden bir sorunun kalmaz... Dediğim gibi ben pc yi değiştirdkten sonra hiç bir sorunum kalmadı...Yani bu durum bir bug değil ... 

Merhaba kardeşim biraz harddiskte yer aç bilgisayar çok yavaşlar. Sen gereksiz dosyaları felan sil, sonra bide sanal bellek miktarını arttır.BEndede donuktu onu arttırınca düzelmişti.(256 mb ram iken)

Benim yeni pc 512 mb ekran kartı 2gb ram.Eski pc ise 128 mb ekran kartı 512 ram.Benim eski pc'de bile seninki kadar kasmıo :lol:.Düşün yani bence bunun sistem gereksinimlerinle alakası yok.En iyisi format attır derim.Benim de yeni pc'de kasma sorunu vardı.Format attırdım düzelmedi.Meğerse sorun ekran kartındanmış.Ekran kartı tozlanmış,toz toplayınca da ısınmış tabi doğal olarak :mrgreen:.Temizlediler,yağladılar ekran kartı fanını artık hiç kasmıo.

Bu oyunda malasef grafikler tam optemize edilmemiş zira 4850'de bile sorunlar çıkıyor.Düzeltmenin yolu;

Az biraz oc yaparsan belki biraz verim alabilirsin.

Grafik kartının en son güncellemelerini yükle.

Ramını biraz arttır.Bu oyunda ram önemli bir yere sahip.

İşlemciye o kadar da gerek yok pentium 4 le rahat oynarsın oyunu.

Onlarda olmazsa catal'a gir ordan mipmap felan ne varsa hepsini performans yap.Kalite düşer ama, iyi performans alırsın.

Back
Top Bottom