Paypalsiz alım.

Users who are viewing this thread

methodman

Recruit
paypalsiz alımda hangi kredi kartları geçiyor.mesela maximum bonus axcess falan mı yani ben anlamamda.bana bunu detaylı olarak açıklarmısınız.bu visa master card falan ne oluyoi...

Ya Aslında kredi kartı ile değilde banka numarası verselerde direk yatırsam bende bankamatik var kredi kartı yok çıkarmayada gücüm yetmez ama bu oyunu çok sevdim oynamak istiyorum adam gibi...

ben iş bankası maximumla paypalsız aldım. ama türk oyunu mağdem, türkiyeden alımlarda başka kolaylaştırıcı metodlar uygulanabilir havale gibi. türkiyedeki oyun pazarı küçüklüğünden dolayı pek ciddiye alınmıyor gibi ama bence m&b bir istisna ve böle beklenmedik derecede güzel bir türk oyununa para vermekten çekinmeyecek benim gibi birçok oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Hepinize katılıyorum.
Banka hesabı açılsın biz de parayı oraya yatıralım.
Lütfen artık cevap verin yetkililer.

Arkadalar bende katılıyorum size.Bencede havale olsun olmuyormu o zaman diğer oyunlar gibi orjinali satılsın pusu dan ne eksiği var oyunu.O satıldı mis gibi.

gercekten öyle bir yöntem olmali. oyunun sadece kredi karti ile alinabilmesi 18 yas siniri konulabilmesi gibi bir şey.

Anne babanızın veya bir tanıdığınızın kredi kartını kullanın, sonra ona nakit ödeme yapın derim ben. Maalesef şu anda başka hiçbir yolu yok.

Bende bonus visa ile aldım ama ondan önce bonus masterla denedim hata verdi. Sadece visa kabul ediyor saniyorum.Wary e katiliyorum.Türkiyede tanıtılması ile büyük bir patlama yapıcağına inaniyorum. Hakkaten güzel bir oyun çünkü :grin:

Back
Top Bottom