paypalsiz alımda hangi kredi kartları geçiyor.mesela maximum bonus axcess falan mı yani ben anlamamda.bana bunu detaylı olarak açıklarmısınız.bu visa master card falan ne oluyoi...
Ya Aslında kredi kartı ile değilde banka numarası verselerde direk yatırsam bende bankamatik var kredi kartı yok çıkarmayada gücüm yetmez ama bu oyunu çok sevdim oynamak istiyorum adam gibi...
ben iş bankası maximumla paypalsız aldım. ama türk oyunu mağdem, türkiyeden alımlarda başka kolaylaştırıcı metodlar uygulanabilir havale gibi. türkiyedeki oyun pazarı küçüklüğünden dolayı pek ciddiye alınmıyor gibi ama bence m&b bir istisna ve böle beklenmedik derecede güzel bir türk oyununa para vermekten çekinmeyecek benim gibi birçok oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Arkadalar bende katılıyorum size.Bencede havale olsun olmuyormu o zaman diğer oyunlar gibi orjinali satılsın pusu dan ne eksiği var oyunu.O satıldı mis gibi.
Bende bonus visa ile aldım ama ondan önce bonus masterla denedim hata verdi. Sadece visa kabul ediyor saniyorum.Wary e katiliyorum.Türkiyede tanıtılması ile büyük bir patlama yapıcağına inaniyorum. Hakkaten güzel bir oyun çünkü
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.