Paralı Klanlar Var Oluş Nedenleri ?

Users who are viewing this thread

Sizce de bu paralı klanların oyuna çok güzel etkisi olacakken yüzeysel bırakılmamış mı ? Bence bu klanların parayla yanına çekmekten daha fazla amacı olmalı. En basiti bu klanlara tarafsız bölge olsa yani etkileşim yapabileceğimiz bir yer (Önceki MB lerde olduğu gibi ) O yerlerde yan görevler olsa asker alma olsa hem oyuna içerik olur hem bu klanların varlığı hissedilir diye düşünüyorum. Paralı klan olmalarından dolayı bu kadar soylu havalarına girmeleri de saçma duruyor . İçerik olarak çok güzel yan görevler çıkabilir. Mesela Kuzaitleri yıpratmak istiyorsunuz gidip karakergitlerden görev alacaksınız , eğitimli asker alacaksınız , böylece bir devlete bağlı olmadan serbest daha anlamlı takılabiliriz. MB warbandda bir mod vardı adını tam hatırlamıyorum "Evlat" modu olabilir veya hikayeli yabancı bir moddu , onda haydut üsleri vardı etkileşime giriliyordu görev ,item alınabiliyordu.İlişkiye göre verilen görev ve asker kaliteside artıyordu.
 
Her paralı klanın alınması zor olan bir yerleşkesi olabilir. Bu klanlar fethedilemese, yenilince haraç vererek bağlı devlet olsa güçlenince tekrar bağımsızlık savaşına girse güzel olabilir.
 
Harita da hostile zone olabilirdi, o bölge faaliyet gösterdikleri yerleri kapsayıp oradan geçen orduların ceza alması da sağlanabilir (erzak-moral ve asker kaybı gibi), o hostile zone sahibi olan asi klan ile anlaşan başka bir devlet sorunsuz geçiş yapabilir, ikincisi ise hostile zone içerisinde bulunan otorite devlete ait köyler, kaleler veya şehirler haraca bağlanabilir, daha da önemlisi gerçekler acı vericidir ?
 
Evet orman insanı tarzı bir paralı klan vardı onlar anlatıyor ormanlarımızdan izinsiz geçmeye çalışanlar ölür tarzında,onların kendi yerleşkesi olsa ve yan görevleri olsa çok güzel olurdu
 
Fikirler güzel, bence de bir anlamları olmalı ve gerek hikaye olarak gerekse kendi bölgeleri üzerinden sisteme dahil olmalılar. Hatta bölgede ki krallığı zayıflatmak için bunlarla anlaşma yapabilmeliyiz vs vs.

Öemli olan bunları yapmak isteyen ve yapacak olan birileri var mı? Bu konuda emin değiliz maalesef.
 
Back
Top Bottom