Oyunun Sonunu Göremiyorum

Users who are viewing this thread

Sir Peter

Master Knight
Arkadaşlar ben oyunun sonunu göremiyorum mesela birkere sancar han ile bütün ülkeleri ele geçirdim sonra dustum hanı alıp kergitleri ele geçirdim tam son kaleyi alıyorum oyun donuyor
  birkeresinde kergitlere girdiğim zaman hemen isyan çıkartıyorum sonra isyan başarılı oluyor ondan sonra dustum ile bütün ülkeleri ele geçirip son kaleyi de ele geçirdiğim zaman yine oyun donuyor (dünya haritasında donuyor)
  Yani taht taliplerinin kalmadığı zamanı göremiyorum yardımcı olun son savegameden yeniden yüklüyorum ama oda donuk  :cry: :cry:

Böyle bir olayla ilkkez karşılaşıyorum Total war serisindede son bölümlerde gönderme hata raporu veriyor onun gibimi donuyor?

Kardeş aynı sorun bendede var bende bi konu açmayı düşünüyodum sadece bende oluyo sanıyodum seninki son kaleyi alınca kasıyo ya harita üzerinde benim bilgisayar oyundanda çıkmıyo reset atmadan da bilgisayar çözülmüyo...

hacı bence onun sebebi bir dosyanın eksikliği ya da hatasıdır. Örneğin konuşma dosyasında yani konuşmaların bulunduğu dosyada bir hata vardır. O konuşmayı bulamadığı için takılıyordur. Bulursan bir şeyin eksik olup olmadığını ben upload ederim eksik dosyaları

çok saol birader ama oyunu en za 5 kere kurdum olmadı yeniden indirdim gene kurdum belki sawe dosyasında bi hata vardır dedim onu başka yere koyup yeni karakter yapıp tüm haritayı aldım yinede orda kaldı oyun...

e ikinizinki aynı sorun gibi :grin: neyse biriniz o takılan save dosyasını atın da bir deneyeyim benim makinada bence sorun senin PC'dedir  :wink:

Sir Peter said:
arkadaşlar daha benim sorunum çözülmeden başka birşeyle uğraşmayın isterseniz...

sir peter bencillik yapma hepimiz bu forumun çocuğuyuz seninki benimki mi var... 

zaten aynı sorunu ikimizde yaşıyoruz benim senden farklı olarak  bilgisayar tamamen kasıyo oyundan çıkamıyom masaüstüne dönemiyom reset atmam gerekiyo...

ha bide ben şimdi 1011 kullanıyorum önceden 960 kullanıyodum aynı sorunu onda da yaşıyodum bencede sorun benim pc dedir save dosyasını bi arkadaşın bilgisayarda denedim onda dewam ediyo yani sorun benim pc de sir peter bence sorun senin bilgisayarındadır.....

var tabii ben konu açmışım bu soruna cevap bulmak için ama kimse takmıyor  :!:
  not:bende bir deniyeyim (ne oluyor sonunda ?)

Sir Peter said:
var tabii ben konu açmışım bu soruna cevap bulmak için ama kimse takmıyor  :!:

yaw peter nası takmıyo  oguzhan ve searcy saolsunlar o kadar yardımcı olmaya çalıştılar ayıp ediyosun arkadaşların söylediklerini sende deneye bilirsin oyunu bi yeniden kur  olmadı yakın bi arkadaşın varsa sawe dosyalarını onun pc ile oynayarakaynı hatayı verip vermediğine bakabilirsin yada upload et burda carkadaşlar bi baksın sorununu çözelim ok mi ??????

oyunu yeniden yükledim ama olmuyor başka birisinin bilgisayarında deneyecem ayrıca upload edicem ama sg01-sg02... birsürü savegame var hangisinin olduğunu nereden bilicem  :?:

sen belgelerimdeki klasörünü komple upload et karakter birden fazlaysa karakter adınıda ver ben bakıyım diycem ama zaten bende de sorun var oguzhan yada boş zamanı olan bi arkadaşımız bakar heralde...

Sir Peter said:
oyunu yeniden yükledim ama olmuyor başka birisinin bilgisayarında deneyecem ayrıca upload edicem ama sg01-sg02... birsürü savegame var hangisinin olduğunu nereden bilicem  :?:

sg00 oyunda kayılı oyun ama yerinde sol üst köşedeki oyunun oluyor 1 onun bir sağı 2-3-4 diye sırayla gider mesela 05 i silersen ortadaki oyunun silinmiş olur

bak benim bildiğim sg000 ilk save dosyan yani en sol üstteki. 1,2,3 diye gidiyor. tam bulamadıysan komple rarlayıp upload et ben de bir deneyeyim.

Back
Top Bottom