Arkadaşlar selam,
Uzun zaman sonra tekrar bannerlord oynamaya başladım, oyun şuan modsuz olarak oldukça boş mu bana mı öyle geliyor ? Ulan kral oldum imparatorluğu yıktım bol bol kelle aldım (düşmanımı idam edince herkes bana düşman oluyor saçmalık ) vs ama şehrime gidiyorum karıma (ben şehirde değilken sürekli hamile kalan karım
) ne bir şey sorabiliyorum ne elçi yollayabiliyorum ne entrika kurabiliyorum hiç bi' halt yiyemiyorum. Warband ne güzeldi la, gidiyordum ülke savaş içindeyken kral harlaus ile karşılıklı ziyafet düzenliyodum tereyağ yiyodum. Oyunun başında kaçırılan 2 kardeşimi kurtardım ikisini de evlendirip lord yaptım ama kardeşlerim mal gibi davranıyor paso esir düşüyorlar, ölecekler diye aklım gidiyor. İdam edilen lordlar yüzünden cümle alem bana savaş açıyor sonra onları da idam etmek zorunda kalıyorum sadist ve düzenbaz oldum :/
Uzun zaman sonra tekrar bannerlord oynamaya başladım, oyun şuan modsuz olarak oldukça boş mu bana mı öyle geliyor ? Ulan kral oldum imparatorluğu yıktım bol bol kelle aldım (düşmanımı idam edince herkes bana düşman oluyor saçmalık ) vs ama şehrime gidiyorum karıma (ben şehirde değilken sürekli hamile kalan karım