Oyunu Tekrar Kurmak

Users who are viewing this thread

Vandrad

Regular
Şinciiiiik: Benim bir arkadaşım oyunu silmiş. Steam üzerinden oynuyordu, CD'sini kaybetti ama şimdi ona sitesinden setup indirip CD'ye çektim 16 haneli serial'i girerek nasıl aktive edecegini biliyor. Ama Steam'i de kullanmak istiyor, fakat interneti kotalı yani oyunu tekrar indiremez. Steam'e kurması için ne yapması gerekir indirmek haricinde bir yolu yok mu?

Tam anlamadım? Yani kuracak, steamla oynamak istiyor. Ama kotalı. Öyleyse bir kereliğine indirip steam ile kursun. Sonrasında forumdaki rehberi var. Steami deaktive eder öyle oynar.

Vandrad said:
Hayır, Steam'i deaktive etmeyecek Steam kullanacak. Ama CD'si olmadan Taleworlds.com setup'ıyla bunu nasıl yapacak?

İndirdimi? İndirmediyse steamdan indirebilir.

büyük harfle yazmanı ve böyle hızlı çıkışlar yapmanı önermem.steamı aç sol alt köşede add game var tıkla add non-steam game de program files mount blade warband klasöründeki mb_warband.exe yi göster steama eklenir ama normal steam özellikleri çalışmaz.steam özellikleri için steamdan oyunu indirmesi gerekir başka yolu yok hemde ay başı kota boştur

Arkadaşım neden anlamak istemiyorsun adam steamdan oynuyoduysa steamı indirecek hesabına girecek zaten keyi girmiştir steamdan oynuyorsa sonra steamdan oyuna sağ tıklayıp view game cdkey diyecek ona 4 haneli seriali görünecek sonra TW den indirdiği oyunu açıp serialini girecek sonra oynayacak.

adam diyor ki ben steamlı oynamak istiyorum ama cd mi kaybettim.oyunu şuan setupla yükledim bu setupla yüklenmiş oyunu nasıl steama ekliycem.böyle bişey yok oyunu setupla yükleyip steamlı oynayamassın.oyunu steamdan indiriceksin diyoruz ama kotası varmış indiremezmiş steamdan. yani bi çözümü yok bi şekilde steamdan indirmesi lazım veya steamsız oynaması

Back
Top Bottom