ben simdi oyunu alicam ama elimdeki kart vakifbanka ait maas cekmek icin kullanilan bankamatik karti.boyle bir kartla oyunu alabilirmiyim yardimlarinizi bekliyorum.
Kart kredi kartý olmak zorunda. Ayrýca bazý kredi kartý ödemeleri kabul etmiyor (bazý güvenlik sebeplerinden ötürü) o zamanda www.paypal.com adresi üzerinden ödeme yapýlabilir.
paypal kartı diye bir şey yok normal kredi kartı bilgilerini giriyorsun. Eğer bilgisayarının güvenliğine güveniyorsan Paypal hesabı açtır. Ama benim gibi paranoyak bir insansan çoğu banka kredisi az olan (100milyon-200milyon) yada ödemede senden direkt talimat isteyen internet'te kullanım amaçlı kartlar veriyor.
Şahsen kendi kart(lar)ımın limiti dolduğu için annemin citibank'tan e-kartını kullandım
Oyunu Is bankasinin maximum kartiyla almaya calistim (paypaldan degil) ama bilgi hatasi gibi bisey verdi. Acaba Is bankasi mi gecmiyo yoksa kartta mi bi sorun var? Hangi kartlarla register edilebildigini nerden ogrenicem?
Axess ile aldim ben. Gayet de guzel oldu.
(Bu arada insallah forumlara turkce karakterler de eklenir de boyle yazmaktan kurtuluruz)
Ama digerlerini de deniyebilirsin.
Ben alirkene ilk basta explorer hata vermis heralde alamadim. Ama sonra tekrar denedigimde dakkasinda sifre maile geldi.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.