Oyunda takıldığınız yerler (Buraya yazın, cevaplayalım)

Users who are viewing this thread

krallık kurunca ilk günler biraz yüklenirler. Kimse yeni bir gücü görmek istemez :razz: Biraz dayanman lazım. Bırak köylerini yağmalasınlar. Fieflerini korumaya bak.
 
krallığı 300. günde kurdum 700. güne geldik. şimdi kergitler de savaş açtı. dediğim gibi köylerden gönüllü toplayıp arbaletli asker / okçu yapmam lazım kale kuşatmaları için. esas sıkıntı burada.
 
Diplomasi modunda oynuyordum  savaşta ailem esir düştü onları kurtardım şimdi her etkileşime geçtiğimde "surrender or die" yazısı geçiyor sonrasındada bişey olmuyor bug oldu ne yapmalıyım ?
 
Selam, bir ara şehir üzerinden asker eğitimi gibi bir olay vardı. Çok eskiden yapıyordum, şimdi tekrardan başladım Praven şehiri Lord'u olarak o şehir üzerinden asker nasıl eğitebilirim? böyle bir olay var mı yani?
 
Ottoman Scenerio 2.5 oynuyorum Oyunda Fatih Sultan Mehmed'in yanına gidip derebeyi olmak istediğimde kadın olduğun için derebeyim olsan bile sana toprak vermem diyor (öyle demiyor ama uzun lafın kısası işte :grin: ) 2 kere yeni save açtım aynı şey oldu sorun ile ilgili çözüm ve yorumlarınızı bekliyorum
 
Leydi Thalatha ile evleneceğimm  ve nişanlandım. İmirza Noyan bana hazır ol ziyafet düzenleyeceğim dedi. Neyse bekedim bekledim 1-1 buçuk ay geçti (oyunda)ve  hala ziyafet hazır değil. Normal midir?
 
herhangi bir krallık ziyafetinde kontun yanına gidersen düğünün yapılır. bekleme, ziyafet varsa git. imirza noyan'ı bul konuş. doğrudan evleneceksin.
 
Jacques Collin said:
herhangi bir krallık ziyafetinde kontun yanına gidersen düğünün yapılır. bekleme, ziyafet varsa git. imirza noyan'ı bul konuş. doğrudan evleneceksin.
Yanıtın için teşekkür ederim.Ama  herhangi bir ziyafet yok ve imirza boyanın yanına gidince ziyafet için toplanır toplanmaz nikahı yapacağız dedi ?Leydi ise onurlu bilmemne ailelerimize dönmemiz izn verdi en kısa zamanda ayrılacağız diyor
 
Ben khergitlerin derebeyiyim ve mareşaliyim yaklaışk 15 tane toprağım var ben krallığımı kurmak istersem topraklar khergitlerdemi kalır ve eğer kalırsa ne yapmaıyım
 
krala git de ben ayrılcam o da dicek emin misin ayık ol sende dicen evet hemde topraklarımla ayrılcam o da dicek iyi şimdi bittin sen sonra sen gidicen hop krala pompa sonra helele yeni krallık
 
Back
Top Bottom