Ben 1.2 yamasınıda 1.3 yamasınıda beta olarak oynadım hiçbir problemle karşılaşmadım.farkettim fakat beta olduğu için girmek istemiyorum,public olarak açıldığında gireceğim sanırım
Oyunu nasıl 1.3e güncelleyebilirim. Bende ki launcher 1.2.1den başlıyorBeta 1.3.0 da sanki orjinal sürümmüş gibi oynuyorum, hiç bir crash vs yaşamadım hatta sahne geçişleri ve ram gpu cpu kullanımı olarak daha seri daha akıcı oyun şuan.
bro 1.30a nasıl geçiriyoruz oyunuben beta 1.30 a geçince,save zarar görüyor,açılmıyor yani
O yüzden girmiyorum 1.30'a
bro 1.30a nasıl geçiriyoruz oyunu
teşekkürler bromSteam'de oyun detaylarında BETALAR sekmesinden seçiyorsun.
Haklısında adamlar daha barış yap-savaş aç butonlarını düzeltmediler sen elçi istiyorsun.Ben savaştan ziyade barışa sinir oluyorum.Tam kaleyi alacam hooop barış.Bence oyunda elçiler olmalı barış yapmak isteyen kralın elçisi direk senle konuşmalı güçlüysen para vs filan sunmalı sana.Kabul edip etmemek sana kalmalı.
Zor değil ki dediğim şey barış yap-savaş aç ekleyeceklerine dediğimi yapsalar daha iyi.Modu bile yapıldı diplomasinin alt tarafı random bi npc gelip konuşacak senle.Haklısında adamlar daha barış yap-savaş aç butonlarını düzeltmediler sen elçi istiyorsun.