Oyuna Sancak Ekleme

Users who are viewing this thread

StJacquesDeLePee

Gerekli şeyleri yapıp .dds uzantılı yaptım. Gerekli yerlere attım dosyayı ama oyunda görünmüyor.

@Deahran'ın başlığında anlattığı gibi yaptım ama olmadı. BRF Edit gerekiyor mu sancak için?

hayır dds uzantılı onlar ama bayraklarına özel isim vermiceksin örn;banners_a.dds gibi olacak.

Verecek miyim vermeyecek miyim? Vermediğim halde görünmüyor.

Sancağını banner_a,b,c,d,e lerden birinin içindeki herhangi bir sancağın üstüne tam oturacak şekilde yapıştır ve öyle kaydet. O zaman görünür.

Yanlız sana bir sorum olacak. Sancağını .dds olarak nasıl kaydettin ?

Önemi yok ama benim sancak sorunu hala aynı, olmuyor :F

Bende oyuna giriyor sorunsuz bi şekilde ama sancak görünmüyor.

diğer bayraklar silinmesin diye adını değiştiriosun sanırım.banners_..dds olacak oradaki nokta a,b,c,d,e,f,g olacak ama sen banners_z.dds
yapıyorsan oyun tanımaz o var olan bir isimde kaydedip dene.

Not:Çünkü bazı textureslerin brf si olmadığı için sadece oyunun ana yapısında tanınacak şeyler olur.

KOLAY YOL
kendi dds dosyanın adını banners_a.dds olarak değiştir,SONRA mount&blade warbandın kurulu olduğu dizine git,textures klasörünü aç.Oradaki banners_a.dds'nın yedeğini al.Sonra kendininkini yapıştır gelen soruya evet de.Yeni oyuna başla.Not banner sadece 1 tane ise olmaz bir grup olarak olacak.
21l738p.png
bu resimdeki gibi

Ben tek sancak yapıyordum, peki bu kadar resmi aynı anda nasıl açıcam? Yani resimleri Dxtbmpye nasıl aktarıcam? Birini seçip başka birşey açınca önceki resim gidiyor.

convert image bmp dice sonra photoscape indir falan uzun iş sen ver bannerini özel mesajla ben yapam :grin:

Sancağı yapıp attım ama hata veriyor; Unable to open texture file Modules\Native\Textures\banners_a.dds

sancağı kaydederken banners.a.dds kısmını kendin yazma dosyayı kaydetme bölümündeki dosya türünde .dds yi seç bende de aynı sorun vardı bunu yaptım düzeldi :smile:

Back
Top Bottom