Users who are viewing this thread

mucahitceyy

Recruit
Merhaba oyuna devam et dediğim anda oyunum kapanıyor bu soruna bir çözüm bulun lütfen! Giremiyorum single oynayamıyorum. Bu sorunu yeni sefer başlatarak çözmek istedim fakat oyuna başladığım da oyun içerisinde farklı kaydede bastım ve aynı hatayı verdi severek oynadığım oyun ve şuanda oynayamıyorum lütfen bir çözüm bulun.

İşlemci : AMD Ryzen 5 2600
Anakart : Gigabyte GA-B450m-S2H
Ekran Kartı : Msi Gaming GTX 1070Ti
SSD : Öncü 480GB APS-SL3N
Bellek : Ballistix 16 GB DDR4 3000mHz (8x2)
HDD : 1 TB
 
Merhabalar, kayıtlı oyunlarla ilgili sorunlardan haberdarız ve düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Steam üzerinden oynuyorsanız oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeniz sorunu çözebilir. Lütfen oyunun bilgisayarınızın işletim sistemi veya güvenlik programlarında gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun. Eminim gelecek yamalarla bu sorunlar tamamen ortadan kalkacaktır. Çökme sırasında aldığınız hata raporunu Crash Uploader aracılığı ile bize yollarsanız veya aldığınız hata metnini bizimle paylaşırsanız eminim sorunun çözüm sürecini hızlandıracaktır.
 
Merhaba aynı sorun bende var. İmparatorluk yok edildi. Zafer bildirisi geldi. Haritada hareket etmek istediğim de application crash hatası alıyorum. 2 kez güzel oyunum gitti. Bu üçüncü oyunumun da gitmesini istemiyorum. Bilgisayar her şeyi günceldir. Yedek aldığım önceki sav sorun yok. hata raporunu gönderiyorum. düzelen her hangi bir şey yok maalesef
 
Selamlar, sorunları güncel patchte yaşamaya devam ediyorsanız save dosyalarınızı paylaşabilir misiniz? Ayrıca eğer ana menude oyuna devam et dendiginde oyun çöküyorsa betada save alınan dosyayı normal versiyonda deniyor olma ihtimaliniz var mıdır? Versiyon farklı oldugu için çöküyor olabilir. Bunların yanında kullandığınız herhangi bir mod var mı?
 
Last edited:
Güncell patch veya eskisi hiç birinde fark etmiyor. Haritada bir yere tıkladığım anda beni oyundan atıyor. Bu üçüncü sav gidişim. Bu yüzden dolayı oyunu bıraktım. sinirlerim bozuldu. Bütün heyacanım hatalar yüzünden gitti. ara ara güncellemeler kontrol ediyorum. Bir umut diye değişen bir şey olmadı. Oyunun sunduğu güncellemeler neyse onu kullanıyorum. Onun dışında kullandığım bir mod yok

 
1.1 patchinden beri oyunda yürüyünce crash hatası alıyordum 1.2 de ise daha oyun açılır açılmaz çöküyor.Her şey güncel hiç bir mod yok.En az 5 kez dosyaların bütünlüğünü doğruladım.
 
2 haftayı aşan süre sonrası geri dönüş yapılmadığı için başlığı kapatıyorum. Bir gelişme olursa lütfen bize bildirin.
 
Back
Top Bottom