"Oyuna Devam Et" Crash Sorunu

Users who are viewing this thread

2 gün önce e1.1.0 betasını yüklemiştim. Oyunumda crashler artınca eski haline döndüm. Bu sefer de oyuna giremiyorum. Oyuna devam et butonuna tıklayınca crash veriyor. Bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözebileceğimi anlatabilir mi?

Bende aynı sorunu yaşadım savelerini silmene gerek yok sadece yapman gereken yeni bir sefer başlatıp oyun başlayınca devam etmek istediğin save ile oyunu yüklemen sonrasında açılınca farklı kaydedip oyundan çık tekrar oyuna girdiğinde crash yemeyeceksin dostum bende sorun çözüldü umarım seninde işine yarar 600 günlük ilerlememi kurtardım bu şekilde :grin:

Bende aynı sorunu yaşadım savelerini silmene gerek yok sadece yapman gereken yeni bir sefer başlatıp oyun başlayınca devam etmek istediğin save ile oyunu yüklemen sonrasında açılınca farklı kaydedip oyundan çık tekrar oyuna girdiğinde crash yemeyeceksin dostum bende sorun çözüldü umarım seninde işine yarar 600 günlük ilerlememi kurtardım bu şekilde :grin:
O da iyi bir çözüm hocam ama eninde sonunda gene bir crash oluyor veya hata olup duruyor

Sistemim http://prntscr.com/ryqplr ek olarak 1050ti var ve driver olarak son sürüm yüklü değil 442.59 yüklü belki en güncel driveda sorun yaratıyodur çünkü oyun 8 yıldır geliştiriliyor ve henüz optimizasyon namına pek bir şey yok ben 30 saatte 1 kere oyun içi crash yedim önceki sürümlere dönmeyi ya da ram ile ilgili sorun yaşıyor olma ihtimalini öngörerek Memory Cleaner isimli programı kullanmanı öneririm. Ama her şeye rağmen pc de kullandığın fare bile çökmelerin nedeni olabilir çözülmesini beklemekten başka çaremiz yok maalesef...

Back
Top Bottom