Burada bana kişisel olarak bir şey söylüyorsun. Devamında da söylüyorsun. Bunlar flaming. Bana cevap hakkı doğar. Yapmayın bunları boşuna işte. Polemiğe girmeyeceğim ama burada. Diğer arkadaşa bu bağlamda zaten anlatacağım bir şey kalmadı, kafama göre konu açtım elime geleni etiketletledim, öv yazdıklarımı ya da git başka konuya tavrı içinde olan birisine laf anlatmak anlamsız. Sana atıyorum kaynağı DM'den. Zaten takip ettiysen Discord falan görmüş olabilirsin ama normal aratınca ben denk gelmedim, önceden kaydetmiş olduğum iyi olmuş. ( Konuya atmıyorum
Konu Sahibi tetiklenmesin diye

)
Bu dediğin "zamanlara" örneğin varsa da DMden beklerim ama. Konuyla alakasız mesaj atanları uyarmak forumu kullanan birisi olarak benim hakkımdır: mesela Bannerlord genel konusunda iki sayfa başka mod konuşulması bunlardan birisidir. Doğrudan şikayet de edilebilir ama doğrudan şikayet edip zaten forumu kullanan birkaç kişiyi mute'lamanın anlamı yok.
Konuya tekrardan dönüş yapacak olursak, oyuna 4 ay sonra girecek birisinin optimizasyon konusunda bariz bir iyileşme göreceği kesin. Onun dışında bazı noktalarda iyileşmeler görse de "oyun baya değişmiş" diyeceği bir değişim şu son 4 ay içinde olmadı. Burada 1.5.6 ile ilgili heyecanı yükseltmeye de gerek yok bence çünkü görülen o ki çok bir şey eklemiyor oyuna. MP fixleri, snowballing fixleri falan. Fixler önemsiz çünkü eklenen bir şey değil, mevcut bozukluğu düzeltebiliyorlar şu an sadece. Yabancı forumda bu takım eklese eklese Devrim/İsyan özelliğini ekler ve oyun EAdan çıkar deniliyordu. Bu hız düşünüldüğü zaman olacak şey zaten aşağı yukarı bu gibi. Hatta genel bir TW mentalitesi olarak "Yeni bir şey ekle, diğer kısımları boz, otur diğer kısımları düzelt, eklediğin o küçük özellik aylar alsın" olayı şu an bahsi geçen İsyan özelliğinde de olmaya başlamış. Snowballing sistemini tekrar geri getiriyormuş falan. Bir yandan hala birçok sahne birbirinin aynı olmasının yanı sıra bir avuç savaş sahnesi var oyunda hala. DejaVu yaşayarak sürekli aynı yerlerde savaşıyorsun. Bannerlord konusunda en nefret ettiğim özellik Warband içinde olan otomatik savaş alanı yaratma özelliğinin eklenmemiş olması. Bu tarz çok temel sorunlar varken OPnin beklediği gibi RD3:Bannerlord olmayacak hiçbir zaman bunu emin bir şekilde söyleyebilirim.