Oyun Yükleme Rehberi

Users who are viewing this thread

Ya abi ben steamdan mount and blade warbandi aldim cd keyi verdi isteyince yaz dedi ama bana hic ole bisi gelmedi neyabilirim  :?: :?:

 
BENDE CD KEY VAR STEAMDA  VERDİ DE AMA AKTİVASYON YERİ GELMEDİ OYUNUN TAM SURUM OLDUĞUNUN NERDEN ANLICAZ BİDE BENDE OYUNA GİRERKEN SENERYO YAZIOR SADECE NATİVE VAR BUNLAR NE NOLUR YARDIM
 
Arkadaşlar warbandı taleworlds.com dan indirdim sonra viking conquest reforged edition'ı indirdim ve siteden satın aldıgım mailla gelen aktivasyon kodunu oyunun girişinde cıkan seri numaranızı girin bölümüne yapıstırdım aktivasyon başarısız diyor manuel aktivasyonu denedim orada da aktivasyon başarısız diyor support taleworlds'e mail attım dönüş yok yardımcı olabiliri misiniz?
 
neqative34 said:
Dün dr ye gittim orjinal komple paket seerisini aldım laptopa yüklicem cd yi görüyo ama acmıyo böle bi sorunum var daha laptopu alalı da 3 gün oluyo aldım laptop da asus g550jk serisi bilgisayarda arıza oldunu sanmıyorum sadece bu cd de sıkıntı yapıyo bu durumla ilgili bi bilgisi yada önerisi olan varsa ve benimle paylasırsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Mount&Blade KOMPLE PAKET Windows 8.1 de YÜKLENMİYORMU ?
tamamen aynı durum. d&r'den yeni aldım lakin CD'yi algılamasına rağmen kurulum ekranı çıkmıyor karşıma. Sadece oyunu kur, web sitesi, teknik bilmem ne bir de çıkış seçeneği var. Kur kısmına tıklıyorum tıklıyorum bir türlü açılmadı Windows 8.1 pro benimkisi de :/
 
Nereye yazacağımı bilemedim; Merhaba arkadaşlar benim steamimde m&b var ve modları indirdiğim zaman , indirdiğim modun içeriğini orijinal natives'in içeriğiyle değiştirip oynayabiliyorum ancak çünkü başka bir yol bulamadım, steamden başla deyince 2 seçenek cıkıyor , üstte m&b warband , altta choosing a mod gibisinden bir şey diyor ama alttakine tıklayınca oyun açılmıyor.
Atölyeden indirdiğim modları da aynı şekilde oynuyorum ve sorun şu ki evlat modunu indirdim ve oyun içinde oyundan atmalar meydana geldi , direk oyun kapanıyor ve masaüstüne atılıyorum.Sebebini bilen var mı acep?
 
Back
Top Bottom