Oyun Tavsiyesi.

Users who are viewing this thread

Dragon Age var ama sıkıcı .

Oblivion nasıl ? . Dragon age gibi grup halinde mi yoksa Mb de ki gibi mi . ?

TheLiqht said:

+Oblivion da istediğini yapabilirsin.Hırsızlıktan battlemageye healer dan assassin e duymadığın sınıflar bile var.(20 ye yakın)

+Grup yok.

+Loncalar var.Fighter mage ve thief loncaları(guild).

+ 4 tane ırk hepsinin farklı artıları var.

+süper grafik.(ozamana göre)

+bayağı büyük bir map.

+heryerde görev-ev-kale-iletişim-skill bayağı hepsi var.

-İngilizcenin biraz gelişik olması gerekiyor.

-İlk başta karmaşık gelebilir.

Kont said:
TheLiqht said:

+Oblivion da istediğini yapabilirsin.Hırsızlıktan battlemageye healer dan assassin e duymadığın sınıflar bile var.(20 ye yakın)

+Grup yok.

+Loncalar var.Fighter mage ve thief loncaları(guild).

+ 4 tane ırk hepsinin farklı artıları var.

+süper grafik.(ozamana göre)

+bayağı büyük bir map.

+heryerde görev-ev-kale-iletişim-skill bayağı hepsi var.

-İngilizcenin biraz gelişik olması gerekiyor.

-İlk başta karmaşık gelebilir.

Saol dostum .  :D

Sürekli "oyun önerisi" konusu açıp durmayın. Önceki konularda iyi öneriler var.

Ama yinede cevap veriyim. :lol:

Arcania Gothic 4

Güçlü sistem istiyor.

oyunu 3 hafta önce yükledim hala bitmedi ya :D oyun güzel ama statlar yok ve skiller çok ama çok basitleştirilmiş yani skillerde ayrıntı beklemeyin :D

Dragon Age demişken;

Facebook'ta Dragon Age 2 Dönemi: Dragon Age Legends

Dragon Age Legends. Bu isme dikkat edin çünkü Dragon Age 2 öncesi ve sonrası bu isimle çok fazla haşır-neşir olabilirsiniz. Kendisi EA 2D'nin son ürünü ve bir hayli iddialı. Dragon Age'in öncesini konu olan Dragon Age Journeys'ten sonra tekrar sahalara dönen ekip, Legends ile asıl amaçlarına tekrar ulaşmayı deneyecek; milyonlarca hazır kullanıcısı olan Facebook'tan Dragon Age 2'ye oyuncu çekmek yani. BioWare imzalı bu oyun Şubat'ta gelecek ama şu anda beta testine katılabilirsiniz. Oyundaki başarınız, yeni görevlere, yeni görevler yeni item'lara, yeni item'lar daha iyi başarılara, daha iyi başarılar da Dragon Age 2'nin içeriğinin genişlemesine ve gelişmesine neden olacak. Yani sadece Dragon Age 2 veya sadece Dragon Age Legends oynamak asla yeterli olmayacak.

http://www.ea.com/dragon-age-legends

DreadShadow said:
Searcy said:
DreadShadow said:
Dragon Age sıkıcı mı? İyi cesaret hakikaten. Bioware'dan gelip tokatlayacaklar şimdi seni.

İngilizce bilmezsen veya ingilizcen zayıfsa sıkıcı.

Oyun değil ingilizce bilmeyen arkadaş sıkıcı. :)

:) bence oyun karmaşık yani oyuncuya çok zengin bir dünya verilmiş böyle oluncada açıkcası ben ne yapacağımı şaşırıyorum zaten ingilizcem b.k gibi :D dragon age hala bilgisayarımda yüklü ama açacak cesareti ne zaman gösteririm bilmiyorum :)

Dostum ingilizcem iyi de oyunda bi noktaya kadar sarıyor .  :roll:

Ben bi Oblivion a bakayım güzel sanırım .  :D

Prometheuss said:
DreadShadow said:
Searcy said:
DreadShadow said:
Dragon Age sıkıcı mı? İyi cesaret hakikaten. Bioware'dan gelip tokatlayacaklar şimdi seni.

İngilizce bilmezsen veya ingilizcen zayıfsa sıkıcı.

Oyun değil ingilizce bilmeyen arkadaş sıkıcı. :)

:) bence oyun karmaşık yani oyuncuya çok zengin bir dünya verilmiş böyle oluncada açıkcası ben ne yapacağımı şaşırıyorum zaten ingilizcem b.k gibi :D dragon age hala bilgisayarımda yüklü ama açacak cesareti ne zaman gösteririm bilmiyorum :)

Bu linkte yıllarca uğraşıyorlar türkçe yama ile ama. 1 Ocak en geç çıkacak demişler. Tüm diyaloglar için türkçe denilmiş...Burayı takip et. Yama çıkınca oyundan zevk alabilirsin umarım. :)

http://forum.donanimhaber.com/m_36592423/tm.htm

TheLiqht said:
Dostum ingilizcem iyi de oyunda bi noktaya kadar sarıyor .  :roll:

Ben bi Oblivion a bakayım güzel sanırım .  :D

bu arada gizlilik ve security yani kapıları kutuların kilidini açma  diye skillerde var.Hele de kapıları lockpick(maymuncuk) ile açıp içeriyi soymak.Ve eğer loncalara girmek istersen(heleki thief guild öylece giriş olmuyor) birsürü rehberi var.

eğer zorlanırsan masaüstüme geçince(yarın 2 gibi) hem ırklar ve artıları hemde thief guild ve thief rehberinin linkini veririm.

Back
Top Bottom