Oyun ne zaman çıkıyor!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

melih

Recruit
Öncelikle oyunu yapanlara teşekkür ederim çok güzel olmuş oyun valla bayıldım.Bir an önce çıksa da alsam orjinalini.Bu oyun ne zaman türkiyeye gelir? Bilen varsa yazsın.Yani paypal falan diyorsunuz bende kart yok zaten yaşım da tutmaz yapamam paypal falan inşallah gelir türkiyeye.Yabancı oyunlar bile geliyor bu bir de türk oyunu yani gelir herhalde.Birde oyun çıktığında oyun türkçe olacak ?Olursa bence daha yi olur hem ingilizce hem türkçe .İngilizcenin olmasıda iyi olmuş çünkü yabancı ülkedede patlama yapacak bir oyun.İnşallah erkenden gelir.

Canım oyun çıktı çıkmış. Dert etme.

Türkiye'ye gelmek derken?. Oyun ekibi Ankara'da zaten. Kredi kartın yoksa olan birine rica et sana alsın, ona parasını ver. Neden dersen oyun kutulu olarak dükkanlarda satılmıyor ve galiba hiçbir zaman satılmayacak. Tam sürümün ne zaman çıkacağı açıklanmadı ama daha epey zaman bekleriz bence.
Bu arada foruma hoş geldin :grin:

Bende kutulu ne zaman gelir demiştim demek gelmiyecek üzüldüm walla.Bu arada hoşbulduk.Niye kutuyla çıkmayacak bu arada.

Fazla bekletmeseler bence, oyunun satışı için daha iyi olur. Acaba oyun şu an hangi aşamada(?).

Noktalama işaretlerine dikkat edelim.

Caravan

^
Eski konular bunlar. Yani üstünden 2 yıl geçmiş konular. Sende "(new)" yazarsa, sen o konuyu daha önce görmediğinin kanıtıdır. Konunun gıcır gıcır olduğunun kanıtı değildir. 13. sayfalara gidipte eski konuları aramana gerek yok. Yeni konulardan devam et :wink:

EDIT : Bir de genellikle 10 günü aşmış mesajlara yanıt yazmayız. Hangi zamanda yazıldığına da mesaj linkinin hemen yanındaki metne bakarız.

Bu arada 808 versiyonu zaten Türkçe değil mi?Bildiğim kadarıyla oyunun language text dosyasında bir yerde "en" yazıyormuş onu "tr" yapıyormuşsun yanlışsa uyarın.

(808 i hala oynayamadım o yüzden kesin bişey söyleyemedim.)

^ Evet. Aynen öyle.

İstersen oyunun Türkçe halinide indirebilirsin. Yani arkadaşlarına, eşine, dostuna dağıtırken. Yoksa "niye Türkçe değil, Yabancı uşağı bunlar" gibi tepkiler geliyor.

Kutulu gelen oyunun crack'iyle birlikte gelip emek hırsızlığı yapılıcağı bilindiği için kutulu olarak çıkmasını çok beklersiniz.

Dip not:Caravan eski sadist ayı avatarın daha güzeldi  :grin:

Sanki şimdi emek hırsızlığı yapılmıyor... Hadi hepimiz Armagan Bey'e pm atalım bu işe bir çare bulsun.(yani mod lazım,en az 3 tane)

Oyunun kutulu çıkması birz daha maliyetli olabilir.Cd parası, dağıtım parası diye uzar.Bence bu sistem gayet mantıklı.

Orası tabiki öyle.Bu sistem en mantıklısı.Ama; herkes görüyo ikide bir yayınlıyorlar alan alıyo... Yani şu halde de cd deki kadar olmasa da emek hırsızlığı yapılıyor.

Beyler lütfen suçlamaları keselim. Kredi kartı olmayanlar da var, kutuda istemesi bir korsanlık iması bulundurmaz, ama "cdsi ne zaman gelir" deseydi kızmak için sebep olurdu.

Konu kapansın.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom