Oyun kendini kapatıyor...

Users who are viewing this thread

M&B Warband ı açıyorum 1 dk içinde kendi kendini kapatıp M&B Warband: Çalışmayı durdurdu diyor... Lütfen yardım edin.

VladTepes said:
bilgisayarının işletim sistemi nedir?
Win7
oguz817 said:
Adam öldürünce mi oluyor yoksa alakası yok mu ?
Hayır haritada gezerken oluyor.Oyun donuyor ve aşağıya alıyor kendini sonra warband çalışmayı durdurdu erroru geliyor ekrana.

evet bendede böyle  bir hata var.. Narra şehrine girdiğimde veya biraz dolandığımda atıyor oyundan işlem sonlandırıldı diyor(not:81yeni asker yaması var)

Savaş kazandıktan sonra, Dhirim şehrine girince, hana girince ve adamlara seviye atlatırken ara sıra oluyor bende, native oynuyorum, işletim sistemi win7...

Gerek yoktu. Şimdi Steama girip sol üst köşede steam sekmesinden "go offline" diyecektin, sonra yine aynı sekmeye girip "Go online" diyeceksin. Sorunun hallolması lazım.

Searcy said:
Gerek yoktu. Şimdi Steama girip sol üst köşede steam sekmesinden "go offline" diyecektin, sonra yine aynı sekmeye girip "Go online" diyeceksin. Sorunun hallolması lazım.

Denemıstım onu ama olmamıstı...

ForceMastery said:
Searcy said:

Denemıstım onu ama olmamıstı...

bilgisayarınızın RAM i filan düşükse,ve siz yüksek ayarlarda oynuyorsanız.Bilgisayar çalışmayı durdurur ayarları düşürün.

unrealkunio said:
Ram 4 GB, askerlerime seviye atlatırken oyunun kapanması normal mi? kastığını düşünmüyorum :smile:

oyunun hata verip kapanmasının genelde 2 nedeni vardır
1. exenin sorunlu olması
2. modül dosyalarının (txtlerin vs) bozulmuş olması

kısacası oyunu kaldır kur yap düzelmezse ramdendir o

bilgisayarınıza virüs taraması yaptırın, exe dosyalarının hasarlı olup olmadığını kontrol edin, bazı trojenler exe dosyalarına zarar veriyor diye düşünüyorum, çalışmanın durdurulması ile ilgili hata alınması sanırım virüsten kaynaklanıyor, hata raporu vermeden oyunun kapanması durumu oluyorsa o ekran kartıyla ilgili olabilir.

Bazen steam kapalı veya offline çalışırken şehire girdiğinizde atıyor ama steam online iken bi sorun olmuyor bana da olmuştu öyle ama şu anda offlinekende çalıştırıyor eğer başka bir problem varsa benim yapabileceğim birşey yok belki updatelerle düzelir.

Back
Top Bottom