Oyun kasıyor v1011

Users who are viewing this thread

GeN

Master Knight
Arkadaşlar bende oyun çok kasıyor lütfen yardım edin beni deli etti :evil: :evil:

dx 7 dede düzgün çalışıyor bu seferde oynama zevki kalmıyor

2 gb ram
1 gb ekran kartı (Ati HD 3600)

Bütün donanım yazılımlarınıu güncel tut. Anakart ekran kartı vs. Anti virüs programıda kapat.

hatta kasbersky i sil avast yükle.

akşam evde denerim kaspersky kapatıp açarım. önceden vürüs programı açıkken oynuyodum hiçbir sorunda yokuydu ekran kartı sürücüsünüde güncelledim sorun yine düzelmedi

Hdd'de mümkün oldukça yer tutmaya bak.Hdd faktörü önemli.Bunun yanında ekran kartın veya diğer bir donanımsal parçan düzgün oturmamış olabilir, aç kasayı ve tabi bilgiliysen biraz uğraş, yok bilmiyorsan başkasına baktır.Kaspersky oyuna müdahale ediyor olabilir, kaspersky'ı başlangıçtan kaldır ve ardından reset at, zira programı sen ne kadar alttan kapatsan bile program işlevine devam edecektir.

hmm haklısın belki harddiskten olabilir benim harddiskk neredeyse full yarısını boşaltacam kasanın içinde sorun olduğuna inanmıyorum bir bilgisayarcı olarak kasanın içinde bir sorun olsaydı anlardım kasperskyde açılıştan kapatacam şimdi evde olmadığım için bunları deniyemiyorum evde denerim size akşam cevap yazarım

kaspersky 'ı iyi bilirim o çok kasar onu geçici olarak kapat ve biraz kasayı rahatlat(hard disci temizle)sorun kalmaz

hem zevk alamıyosan şu linkten bu modu yada kaplamayı indir dirext 7 de çalıştır yine muhteşem oluo

o işlemciyle tabi kasar benimki 2.4 celeron işlemci 256 nvidia fx5500 shader 2 destekli hiçbir oyunu oynayamıyorum 512 ram düşünün artık

bilgisayar:
AMD athlon (tm) 64 processor
3000+      (bu ne demekse artık)
2.01 Ghz 512 MB RAM                                bilgisayarımda sağ tıklayıp özelliklere girince bunlar yazıyo aynen

ekran kartı:
RADEON 9550  256 MB 

şimdi ben dx7de oynuyorum çünkü dx9 çok kasıyo

sizce RAM mi yükseltmeliyim yoksa yeni bi ekran kartı mı almalıyım

dx9da şöyle ağız tadıyla kalabalık bi savaş yapmak istiyorum

Heavy_Sabre said:
bilgisayar:
2.01 Ghz 512 MB RAM                                bilgisayarımda sağ tıklayıp özelliklere girince bunlar yazıyo aynen

ekran kartı:
RADEON 9550  256 MB 

Kesinlikle öncelik ram olmalı.1gb ram'den aşağı bilgisayar kalmamalı artık.Sonra işlemcin pek iş etmez, özellikle hızı düşük.Ama ram alırsan bir nebze olsun rahatlarsın.

sen o sistemle oyunu %100 detayla dx9'da oynamalısın..

ati driver felan kontrol et. bide bak türkçe forumda yukarda ati ekran kartları için çözüm yazıyor oraya bir bak belki faydası olur.

biriniz işlemcide iş yok ayrıca RAM düşük diyo diğeriniz %100 detay dx9 oynarsın diyo hanginize inanayım şimdi??

heavy ben senin için söylemedim gen76 için söyledim..

senin için söyleyebileceğim yeni bir sistem toplaman olur o sistemle pek oyun oynayamazsın.

M&B hariç tüm oyunları rahatlıkla oynuyorum  (M2TW orta derece detayda  BF2 orta derce detayda swat4 yüksek detayda kasılma yok) ama gel gör ki M&B oynarken dx9 yaparsam ya da dx7de kalabalık bi savaşa girersem acaip kasıyo

Heavy_Sabre said:
M&B hariç tüm oyunları rahatlıkla oynuyorum  (M2TW orta derece detayda  BF2 orta derce detayda swat4 yüksek detayda kasılma yok) ama gel gör ki M&B oynarken dx9 yaparsam ya da dx7de kalabalık bi savaşa girersem acaip kasıyo

Muharebe büyüklüğü sistemi zorlamaya yetiyor.O nedenle ram gerekli ve 512 ile olmaz o iş.1gb ram olsa bir sorunun olmaz ve rahatça oynarsın.İşlemci ise ikinci faktör, ekran kartı desen zaten sorun değil ben onboard ile oynuyorum zaten sorun yok yani.

Heavy_Sabre said:
bilgisayar:

ekran kartı:
RADEON 9550  256 MB 

s.a arkadaşlar ben pc den pek anlamam bende kasma felan olmuyor dx 9 ama renkler çok pembemsi oluyor niye acaba bide bende ekran kartı yok galiba bilgisayarıma sağ tıklayınca şöyle birşey yazıyor.

bilgisayar:

intel(R) Pentium(R) Dual CPU
E2160 @ 1.80GHz
1.79 GHz, 0,99 GB RAM

ayrıca pc çift çekirdek

ekran kartıyla ilgili birşey yazmıyor acaba başka biyerde felanmı yazıyor yoksa gerçekten ekran kartım yokmu.

masa üstünde sağ tıkla özelliklere gir  gelen menüde üstteki sekmelerden en sağda ayarlar var ona tıkla sonra gelen sayfada aşağıda gelişmiş yazan sekmeye tıkla. tıklayınca yeni bi sayfa açılacak orda da üstteki sekmelerden bağdaştırıcı yazana tıkla ekran kartının özelliklerini orda görebilirsin

Heavy_Sabre said:
masa üstünde sağ tıkla özelliklere gir  gelen menüde üstteki sekmelerden en sağda ayarlar var ona tıkla sonra gelen sayfada aşağıda gelişmiş yazan sekmeye tıkla. tıklayınca yeni bi sayfa açılacak orda da üstteki sekmelerden bağdaştırıcı yazana tıkla ekran kartının özelliklerini orda görebilirsin

dediğin gibi yaptım ordada

Bağdaştırıcı Türü
İntel(R) 82945G Express Family

Bağdaştırıcı Bilgisi

Yonca türü    İntel(R) 82945G Express Chipset Family
DAC Türü: İnternal
Bellek Boyutu: 128 MB
Bağdaştırıcı Dizesi: İntel(R) 82945G Express Chipset Family
Bios Bilgileri: İntel Video BİOS

böyle yazıyor şimdi benim ekran kartım varmı varsa yeterlimi.

ayrıca yardımlarınız için tşkrlr. SAYGILAR...

Back
Top Bottom