Resolved Oyun içi karakterlerin resimlerindeki hatalar (Grafik Hataları)

Users who are viewing this thread

Oyun Versiyonu {Örn: v1.0.0]
1.5.8
Oyun Sürümü
Ana Sürüm
Mod kullanımı
Hayır, mod kullanmadım.
Emin olabilmek adına soruyorum, 1.5.9 Beta sürümüne geçerek, bahsettiğim dosyaları sildikten ve dosya bütünlüğünü sağladıktan sonra 1.5.8 de yaşadığınız pembe renk sorununu yaşamaya devam ediyor musunuz?
üstadım karakterlerde değil, itemlerinde oluyor şuan. Örneğin sırtında kalkanı varsa o pembe oluyor, fakat karakterde böyle birşey yok. @

bFaceIII

 
Ve bir problem daha fark ettim, eğer düşman ordusu kuşatmadayken yenilirse kuşatma simgesi gitmiyor. Ben kuşatma var diye gidiyorum ama kuşatma olmuyor. Düzeltirseniz çok güzel olur.
Tekrar merhaba. Gelecek sürümlerde bu sorun için bir düzeltme yayınlamayı planlıyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.
 
1.5.7de sorun yoktu ama 1.5.8e yükselttim oyunu ve yeni oyun açtım.handan paralı asker aldıktan sonra farkettim ki konudaki gibi kalkanları pembe görünüyor.savaşa girip baktıgımda bi sorun göremedim ama birlik sayfasına baktıgımda tıpkı bu resimdeki gibi görülüyor bendede kalkanlar.sadece paralı askerlerde mi var bu sorun yada sadece kalkanlarda mı onu bilemiyorum henüz.

QenCRZ.jpg


düzeltme : herhangi bi eklenti,mod vb bişey kullanmadım,kullanmıyorum.steamdan inen ne varsa onlar var sadece.
 
Modsuz ve 1.5.9 beta sürümünde pembe texture sorununu bende yaşıyorum. TSıfırdan save ve sorun oyunda vakit geçirince aktifleşiyor. Çık gir yapınca düzeliyor ama tekrar vakit geçirince yinelenme oluyor.
 
Back
Top Bottom