Oyun içerisinde takıldığınız kısımlar

Users who are viewing this thread

yeni gelen güncelleme (e.1.0.1 olması lazım) ile minor factionlar ile barış yapabilme eklendi.
Şimdi de düşman olduğum klanda herkesi öldürdüğüm için konuşabileceğim kimse yok fakat krallıklara hala o klanla düşman olduğum için giremiyorum. Ayrıca düşman olduğum klanın ansiklopedisinde yerle bir edildi yazıyor hepsi ölü fakat halaa krallıklar almıyor. Bunun güncellemesi ne zaman gelecekte oyun oynayacağım acaba?
 
Şimdi de düşman olduğum klanda herkesi öldürdüğüm için konuşabileceğim kimse yok fakat krallıklara hala o klanla düşman olduğum için giremiyorum. Ayrıca düşman olduğum klanın ansiklopedisinde yerle bir edildi yazıyor hepsi ölü fakat halaa krallıklar o klanda düşman olduğum için almıyor. Bunun güncellemesi ne zaman gelecekte oyun oynayacağım acaba?
 
Ejderha sancağı görevinde takıldım bende umarın en kısa sürede düzeltirler
Bu görevde takılan bir çok kişi var ben dahil. Şuan 2 kalem ve level 16 oldum yeni bir save açıp baştan bu seviyeye gelmek zaten bir 25 saat daha sürer acil olarak bu duruma bir çözüm getirilmeli campaing kilit durumda şuanda.
 
Sorunumu kısaca özetlemek gerekirse; Oyunda birkaç klanla savaş halinde olduğum için krallıklara giremiyordum.Klanlarla barış yapmanın yolunu bulamayınca düşman klanlardaki bütün üyeleri ve liderleri öldürdüm. Fakat sorunum hala devam ediyordu, düşman klanlardaki herkes ölü olmasına rağmen ve klan sekmesinde yerle bir edildi yazmasına rağmen hiçbir krallığa katılamıyordum. Bugün güncellemeyle klanlarla barış yapma eklenmiş fakat ben düşman klanlardaki herkesi öldürdüğüm için barış yapamıyorum ve hala düşman klanlar yerle bir edilmesine rağmen krallıklara giremiyorum lütfen yardımcı olun.
 
Birden bire envanter ekranım olumlu olumsuz renklerim gitti. Zırh yada kılıç karşılaştırma yaparken özellikleri karşılaştıran renkler ve ticaret yaparken yeşil sarı kırmızı olan renkler belli olmamaya başladı.
 
ALLAH BELASINI VERSİN BU OYUNUN 8 YIL ÇIKMASINI BEKLEDİM ÇIKTI ŞİMDİ DE OYNAYAMIYORUM KİMSE Mİ YOK BU FORUMDA YETKİLİ AKLIMI KAYBEDİCEM
 
Yoldaşı kaçak avcı gorevine gönderdim bir daha geri gelmedi Klandan attım 50 60 gün sonra başka bir handa gördüm kendisini yani ölmemiş. Böyle bir bug var sanırım veya dolandırıldım.
 
ejderha sancağı görevinde 2. sığınakta toplam 70 haydut var ve buradan çıkmıyorlar ben ise 9 adamla girebiliyorum ne yapmam gerek?
 
Krallıkların fetih için oluşturulan ordusu ile beraber hareket ederken her hangi bir kale fethi veya meydan savaşın da benden yöneteceğim düzeni seçmem isteniyor ama seçtikten sonra ilerleyemiyorum ve bu ekranda takılı kalıyor savaşı başlatamıyorum.Fotoğraf
 
Back
Top Bottom