oyun haritası

Users who are viewing this thread

alamut

Veteran
bence oyunun ana haritası geliştirilmeli çok bos hatira bide gidebilinecek belli yollar olmalı şehirler ve köyler arasında ve bu yollara haydutlar tuzak kurabilmeli

evet o güzel olur. İpek yolu tarzı. Mesela üzerinde küçük durak tarzı yerler olur ve oraları ele geçirerek vergi toplarız.

Aslında haritanın büyütülse daha iyi olur.Askerler kendi topraklarında hızlı düşman topraklarında daha yavaş ilerlemeli.
Mesala kergitler kendi topraklarında hızla ilerliyorsa bölgelerinden uzaklaştıkça hızları düşmeli.Yabancı topraklarda daha yavaş gitmeli.

yada elini kolunu sallayarak düşman topraklarına girilmesin, atlardan inilerek yavaş yavaş süzülerek geçsinler düşman topraklarından

İyide neden elini kolunu sallayarak giremeyesin ki sonucta o zamanlar kamera veya telefon tarzı birsey yok lordların hemen duyması cok zor haritada birkactane watchtower falan olsa neyse katılırdım sanada haritadadaki bosluktan kaynaklanıyor ve normal elini kolunu sallayarak girmen bence tabi :grin:

şu an tek eksik
haritadaki görünen ufak yolların kullanılamamsı en azından olayı otomatiğe bağlasak fena olmazdı
birde karlı bölgelerdede ormanlık arazide olduğu gibi yavaş gitmek daha mantıklı
ha birde haritanın boyutu var hilesiz oynayan insan bir baştan bir başa gitmeye yerinirken daha büyük bir harita
yok kalsın

Valla oyle ya bir mektup veriyorum yok gotur bilmem kime sanki ulagı var ip.enin
thir den taa ıchamur a kadar git allah git zaman kısıtlı bozkır haydutları nuri alco kılıklı varıpta namus temizse sanslısın :grin:

tabi kaçaklarda cabası. Kergit topraları bu konuda çook tehlikeli. Kaç adamım gitti ah ah.
adamlarımı kaybedince hırs edip birdaha saldırıyodum. Sonuç= 0

Back
Top Bottom