oyun hakkında

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

aybars

merhaba ben aslında neden yabancı isimler senaryolar karakterler üstüne gittiğinizi merak ettim.. kızamam nasıl oluyor da falan diye bir sebebi de olabilir diye düşünüyorum.. sadece gothic hayranlığı falan değilidr sanırım.. gloabal olmak için aslında erovizyon mantıklı bişeyler de olabilir.. ama olabilir lafı ya bu.. yani olması gerekli değil tabiki.. kolay gelsin.. güzel görünüyor.. okuduğum yazıya bakılırsa da para vermeye türk olduğu için değil, değer görünüyor.. iyi çalışmalar..

[email protected] a cevap ya da mesaj atabilirsiniz..

bu tür oyunlarýn ingilizce versiyonlarý olur hep.. mesela gothic.. ama bunlar versiyon olur.. yapýmcýlar kendi dillerinde de yaparlar oyunu.. Türkçe versiyonunu yapmayacaksanýz oyunun türkler tarafýndan yapýlmasýnýn zerre kadar önemi yok.. biz türkçe oyun oynayamayak mýyýz hiçbirzaman?

selam
hiçbir zaman türk oyunu oynayamýcam diye üzülme. zamanýnda lale savaþçýlarý vardý. grafikleri berbat olduðu halde konusu mükemmel olduðu için oyunu bitirebilecek sabrý göstermiþtim. Tabiki oyunun dili ingilizce olsaydý konuyu ve oyun içindeki ince esprileri yakalama þansým olmýcaktý. Armaðan bey bence zamandan feragat edip türkçe ve ingilizce versiyonlarýný beraber çýkarýn. hem sizin adýnýza hemde türkiye adýna karlý olacaðýna eminim.
iyi günler

ömer can "draxus" inci

okadar yolu ingilice katetmiþler bu saatten sonra zor türkçe olmasý.. ama olucaksa türkçe, bence 3 dil olsun almancada koyalým onlar kardeþlerimiz bizim.

Türkçeye çevirmenin çok zaman alacaðýný sanmam bakýn mesela War of the Ring 1 ayda tamamen türkçeye çevrildi.Orjinal versiyonu full türkçe...

iyide bu konuda baska bir oyunu ornek verip "bakin kolaymis hemen yaparsiniz" diyemezsiniz. bazi oyunlarin dil dosyalari olabilir, bu dil dosyasi olayina projenin basindan karar verilmistir, oyundaki tum textler bu dosyadan yuklenir ve boylece o dosya editlenerek oyunun cevirisi yapilabilir... ama eger bu tur bir sistem kurulmadiysa dil degisikligi gercekten cok zor.
ayrica bence oyunun dilinin bir onemi yok? ha kilic yazmis ha sword yazmis? anlayabiliyor ve oyunu anlayip oynayabiliyorsan ne farkeder?

bu devirde türkün türkten almanýn almandan rusun rustan baþka dostu yok herkez kendi menfaatini düþünüo darkwanderer :smile:

Sanýrým senin baþka milletlerden arkadaþýn olmamýþ. Olsaydý böyle düþünmezdin. Dostluk ve kardeþlik için Alman Rus ya da Türk olmanýn hiçbir önemi yok. Umarým zamanla düþüncelerin deðiþir.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom