Oyun Ekibimize 3d Modelci Aranmaktadır

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

lahmacun2008

Regular
Oyunumuzdan bahsedecek olursak: oyunumuz türünde  Dünya da bir ilk  olacak.  Oyunumuzun türü strateji oyunudur.  Türünde ilk den kastım  şudur; Şu ana kadar web üzerinden oynanan  online strateji oyunlarının grafiği 2d ve bir  kurgu üzerine kurulur bizim  geliştirdiğimiz oyunda  grafikler tamamen 3d +  Osmanlı Döneminde geçen bir oyun,  diğer strateji oyunlarında    bir inşaatı kurmak 1 dakkamınızı alır ama bizim oyunda  inşaatın  seviyesine göre inşaat süresi artacak bunun yanında  tarlalara ekilen mahsül 1 saat de  olmayacak  4-5 saat arasında  mahsulü topluyabilecek oyuncu. Seferlere çıkarken hemen  meteoroloji durumuna bakacak ve  hava yağmurlu olacaksa  bu  saldırı yapacak oyuncumuzun saldırı gücünü düşürtecek vb... özellikler  olacak.

Şuanda ekibimizde 6 kişi bulunmaktadır  3 programcı  2  konsep tasarımcı 1 tane 3d modelci  herkez kendi alanlarında profesyonel kişilerdir.
Şunuda  demek isterim  piyasadaki %70  online oyunların serverleri  hazır serverlerdir. Bizim  oyunumuzun serverini biz kendimize göre kodlamaktayız. Oyundaki gelişim süreci ise ;  Şuanda  server ve clent kodlanmaktadır.  Kullandığım oyun Motoru Unity 3d dir  konsep tasarımcılarımız ise  oyunda olacak mimarileri karekterleri çizmektedir. Mimarilerin modellenmesi şuanda bitti lakin  ekibimizdeki 3d modelci sadece mimari ve çevre modelleri modellemektedir. Organik Modelci  ekibimize ihtiyaç duyulmaktadır.
Birde şunu belirtmek isterim ekibimizdeki yaş ortalaması 19-35' dir  ve ekipdeki herkez    şuanda oyunu gönüllü olarak geliştirmektedir. Oyun yayınladıkdan sonra herhangi bir şekilde ekonomik gelir elde edildiğinde  herkeze emeğinin karşılığı verilecek ve bir studyo açmayı planlamaktayız. Ekipdeki herkez günlük yaşantısından biraz vakit ayırıp oyunu geliştirmektedir. Ekibimizde  Milli Eğitim Bakanlığında çalışan öğretmende var öğrencide  var Şirkette çalışan grafikerde  var ekipdeki herkez günlük yaşantısından kısıtlamalar yaparak geliştirilmektedir oyunumuz.

Aradığımız elemanda aranan Özellikler;
-Low Poly organik ve Mimari  modelleyebilen
-Kullandığı modelleme programı 3d max veya wings 3d (3d max olsa daha iyi olur)
-umw map kaplama yapabilen
-Ekiple uyum içinde çalışabilen

Not; Bu şartlara uygun arkadaşlar ekibimize katılmak isterse  [email protected]  ekleyerek hem  daha ayrıntılı bilgi edinebilirler hemde oyunu test ettirme imkanımız olur..

Oyunumuz  Osmanlı döneminin kuruluşundan çöküşüne kadarki  yaşam tarzını, örfürünü, adetlerini, Savaş taktiklerini içinde bulunduran bir oyun olacaktır..

"Şunuda  demek isterim  piyasadaki %70  online oyunların serverleri  hazır serverlerdir" bu ne demek hacı baba hazır server dediğin nedir."biz kendi serverlerımızı kodluyoruz"  bu nedir önce bir terimleri öğreneydin daha sonra oyun yapardın.Çıkmayacağından adım gibi eminim ama şefkinizi kırmayayım he birde madem hepiniz profesyonelsiniz 19-35 arasısınız gidin sertifikalı bir modelci alın derim.

PunisHimenT said:
"Şunuda  demek isterim  piyasadaki %70  online oyunların serverleri  hazır serverlerdir" bu ne demek hacı baba hazır server dediğin nedir."biz kendi serverlerımızı kodluyoruz"  bu nedir önce bir terimleri öğreneydin daha sonra oyun yapardın.Çıkmayacağından adım gibi eminim ama şefkinizi kırmayayım he birde madem hepiniz profesyonelsiniz 19-35 arasısınız gidin sertifikalı bir modelci alın derim.
Terimde yanlışlık yapmış olabilirim ben programcı değilim.  Lakin  benim  söylediğimde  herhangi bir sıkıntı, anlaşamamazlık göremedim. Bence sen bundan bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyormuşsun gibi geldi bana..
Ve şunu beyan etmek isterimki  Türklerin ilk çıkarmış olduğu Online MMORPG oyunu hazır server kullanmaktadır. Kısacası bazı oyun geliştiriciler oyunun daha  uzun bir zamana yayılmaması için  bu tür işlemlere başvurmaktadır.
Bu oyun geliştirme piyasasında  2009 dan beri  bulunmaktayım. Ekip liderimizin  oyun geliştirme  mazisi daha eskidir kendisi  yaklaşık 8 senden beri oyun yazılımı  ile uğraş vermektedir.
Serfitikalı bir 3d modelciye gelecek olursak  oyun geliştirme  uğrunda bir tek  kurs düzenleyen 3d akademidir bunun dışındaki kurslar genellikle:  Mimarların yanında çalışmak üzere eleman yetiştirmektedir.

Not; Burası tartışma arenası değildir.  Yorum yazılacak  oyun içinden ne bir görüntü var nede video  bundan dolayı lütfen üslubunuzu bozmadan  yazınız.
Zaten ekibe girmek isteyen arkadaşlara oyunumuzu test ettireceğiz.

Merhaba arkadaşlar oyun içi görüntü yayınlanması yasak ama grafikerlerimizin çizmiş olduğu  Karekter Modelleri;
Demirci;
3u6qc.jpg

Oduncu;
3u6tt.jpg

Atlı Akıncı;
3u6wc.jpg

Not;Bu çizimler ekibimizde bulunan  Ahmet Tanyıldızı ve  Murat Demirbilek e aittir.
Karekterlede detaylandırma sadece  Atlı akıncı da yapılmıştır. Diğer karekterlerimizde detaylandırma yapılmamıştır.

lahmacun2008 said:
Merhaba arkadaşlar oyun içi görüntü yayınlanması yasak ama grafikerlerimizin çizmiş olduğu  Karekter Modelleri;
Demirci;
--resim--

Oduncu;
--resim--

Atlı Akıncı;
--resim--

Not;Bu çizimler ekibimizde bulunan  Ahmet Tanyıldızı ve  Murat Demirbilek e aittir.
Karekterlede detaylandırma sadece  Atlı akıncı da yapılmıştır. Diğer karekterlerimizde detaylandırma yapılmamıştır.
Çok hoş olmuş.

The Braveman said:
Çok hoş olmuş.
Bu tasarımların daha süslemesi bitmedi. Oyun içi görüntü  paylaşmak yasak olduğu için bunları koyabildim.  Yorumunuz için teşekkürler.
Not; Halen  3d modelci aramaktayız.

Merhaba arkadaşlar  oyunumuzun teması hatırlanmaktadır.
Şuanda Oyundaki Gelişmeler;
=>Chat sisteminin  %30  kodlandı
-Chat sistemine  Dünya- Alan- Klan Eklendi
-Özel Mesaj kutusunda 1 oyuncu 60 mesaj barındırma özelliği
-Birisi sohpet kanalından küfür ettiğinde hemen iletinin üzerine sağ tıklayıp "Şikayet et" sistemi eklendi.
-Arkadaş olarak ekle sistemi kodlanmakta
-Küfür filitresi Eklendi

Not; Oyunumuzun serveride şuanda kodlanmaktadır serverin %10 luk kısmı Kodlandı. Mimari modeller  modellenmektedir.. Grafikerlerimiz de karekter çizimlerini yapmaktadır.
"Ekibimize halen Modellemeci aramaktayız."

3wvqc.jpg

3wvqw.jpg

Bu gördüğünüz görüntüler  Oyunda olacak Temadır.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom