Oyun İncelemelerimiz

Users who are viewing this thread

Size bir duyuru yapmak istiyorum.Level dergisinde Mount bladele ilgili dosya konusu açılmış. Armağan abimizle yapılan mini bir röportaj var. Ayrıca Armağan abimizin cevaplarına bakılırsa wardband çıkınca Türkiyeye oyunun kutulu versiyonu çıkabilirmiş.Başka projeleri olduğunuda söylüyor.Bu Mount Blade için hoş birşey... Mount Blade için mod yapanların modlarının değeri artıcak demek oluyor... Eğer bu başarıyla giderse Mount blade wardbandan sonrada daha gelişmesini sürdürecek. Saygılar... :mrgreen:

RPG oyun seven ve ingilizcesi 5 üzerinden 4 derecede iyi olan varsa The Elder Scrolls 4 : Oblivion, Neverwinter Nights 2 ve Fallout 3..

Neden RPG oyun?
RPG : Role Playing Game.. Adından da anlaşılabileceği gibi rol yapma oyunu.. kendimizi oyuncunun rolüne sokuyoruz sanki oyundaki kendimizmiş gibi davranıyoruz.. savaşıyoruz çalışıyoruz para kazanıyoruz ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz vs. RPG türündeki oyunlar gerçeğe yakınlığı ve özgürlüğü ile oyuncuya güzel vakitler yaşatabiliyor.. Genel olarak çok geniş ve insanı içten içe büyüleyen harika haritaları bulunur. RPG oyunların müzikleri de her zaman güzeldir :wink: Mount&Blade'de RPG&Strategy&Action karışımı bir oyundur.

Eski çağ oyunlarını, kılıç kalkan ve yay kullanmayı sevenler için The Elder Scrolls 4 : Oblivion ve Neverwinter Nights 2.
Ateşli silah kullanmayı sevenler içinse Fallout 3 ve Mass Effect

eğer düşük bir sisteme sahipseniz Dungeon Siege 2 oynayabilirsiniz. Eğer sisteminiz 2003 yılından eskiyse de Diablo 2.

Doğdaki Savaşlar için Far Cry 1- 2

Türkçe seslendirmeli Oyunlar için Crysis, Crysis:Warhead

Oyundaki Türkçe komutlar sesler ,zorluk senaryo mükemmel,tabi ben senaryo açısından Warhead'ı beğenmedim...Nomed iyiydi Psico'yu pek sevmiyorum zaten.

DreadShadow said:
@Searcy = 148. Sayı'da dimi? hatta cift kapaklı. Bioshock 2 ve Assasin's Creed 2.

Assain's the creed 2 daha çıkmadı...
Assains the creed grafik açısından güzelde gel de selçukluyu,müslamanları  çökertmeye çalış  :sad:

DreadShadow said:
@Searcy = 148. Sayı'da dimi? hatta cift kapaklı. Bioshock 2 ve Assasin's Creed 2.

Evet evet oooo... Çok heyecanlıyım kesinlikle eminim bu forumda Assassins Creed i benden daha çok seven yoktur.Mount blade kadar seviyorum.

sultansuleyman said:

Oyundaki Türkçe komutlar sesler ,zorluk senaryo mükemmel,tabi ben senaryo açısından Warhead'ı beğenmedim...Nomed iyiydi Psico'yu pek sevmiyorum zaten.
dostum kusura bakma ama crysis ve farcry'ın senaryoları okadar dandik ki ayrıntıya girmek bile istemiyorum ama geri kalan süper olduğu için olayı kapatmış

Fugi said:
sultansuleyman said:

dostum kusura bakma ama crysis ve farcry'ın senaryoları okadar dandik ki ayrıntıya girmek bile istemiyorum ama geri kalan süper olduğu için olayı kapatmış

Farcry 2 de düzgün seneryo yokda Crysis sa haksızlık etme güzel seneryosu var.Crysis Warheadı oynamadım. :mrgreen: :mrgreen:

yalnız ben crysis'i oynarken kendimi baya matrix'de hissettim hele o makinalar tıpkısının aynısı
tabi bu küçük bir ayrıntı
bir sürü varda aradan uzun zaman geçti

Farcry 2 yi çok oynadım halada oynuyorum.Oyun aslında hiçbir şeye benzemiyor... Sadece milleti öldürüyorsun kafalarına sıkıyorsun ve bunu hiç durmadan yapıyorsun... Heran yakın zamanda Almanyada okulu basan çoçuk okulu basmadan önce Farcry 2 oynamış... Puhaahhah :lol: :lol: Ben çok oynadım şimdi kesin birilerini öldürmem gerek... Puahahaha :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Crysis Warheadda nomed başka bir yere gidiyor (Crysis 1 De kullandığımız oyuncu) biz Psico oluyoz şu kara adammı beyaz adammı ne bu sefer daha çok yaratıklarla savaşıyoruz.Korelileri yaratıklar gebertiyo :grin: bi kaçtanesinide biz  :mrgreen: sonra bizde yaratıkları hallediyoz bitiyo :grin:

evet oyun su gibi akıp gidiyor..
oyun zorluğunu artırırsan daha iyi olur bi bölümü geçmek için 20 kere çabalayınca oyun 1 ayda felan bitiyor :grin:

Evet yaw hiçbir anlam veremedim bende ... İyice meraklandırmak istiyolar sanırım ... Gerçi daha çok erken ama neyse bekleyip görücez artık umarın ilkinden daha da sağlam birşey çıkar ortaya... :roll:

DreadShadow said:
11.10.09 bence modern warfare icin beklenecek bir süre :smile: ayrıca Karayip Korsanları 4 te yoldaymış ama 2012 de... bu çok geç işte...
Ben Karayip Korsanlarının oyununu oynamadım... Açıkçası, ne biliyim filmden çevirme oyunlara pek güvenemiyorum... Biraz önyargılıyım bu konuda... 10 üzerinden kaç verirsin gerçekten değermi ? almaya :roll:

Back
Top Bottom