Diğer oyunlarla ilgili bilgilerimizi yazarak gelen tatili hoş geçirmek için iş bulabiliriz
DreadShadow said:@Searcy = 148. Sayı'da dimi? hatta cift kapaklı. Bioshock 2 ve Assasin's Creed 2.
DreadShadow said:@Searcy = 148. Sayı'da dimi? hatta cift kapaklı. Bioshock 2 ve Assasin's Creed 2.
dostum kusura bakma ama crysis ve farcry'ın senaryoları okadar dandik ki ayrıntıya girmek bile istemiyorum ama geri kalan süper olduğu için olayı kapatmışsultansuleyman said:Doğdaki Savaşlar için Far Cry 1- 2
Türkçe seslendirmeli Oyunlar için Crysis, Crysis:Warhead
Oyundaki Türkçe komutlar sesler ,zorluk senaryo mükemmel,tabi ben senaryo açısından Warhead'ı beğenmedim...Nomed iyiydi Psico'yu pek sevmiyorum zaten.
Fugi said:dostum kusura bakma ama crysis ve farcry'ın senaryoları okadar dandik ki ayrıntıya girmek bile istemiyorum ama geri kalan süper olduğu için olayı kapatmışsultansuleyman said:Doğdaki Savaşlar için Far Cry 1- 2
Türkçe seslendirmeli Oyunlar için Crysis, Crysis:Warhead
Oyundaki Türkçe komutlar sesler ,zorluk senaryo mükemmel,tabi ben senaryo açısından Warhead'ı beğenmedim...Nomed iyiydi Psico'yu pek sevmiyorum zaten.
Ben Karayip Korsanlarının oyununu oynamadım... Açıkçası, ne biliyim filmden çevirme oyunlara pek güvenemiyorum... Biraz önyargılıyım bu konuda... 10 üzerinden kaç verirsin gerçekten değermi ? almayaDreadShadow said:11.10.09 bence modern warfare icin beklenecek bir süreayrıca Karayip Korsanları 4 te yoldaymış ama 2012 de... bu çok geç işte...