oyun önerisi

• Thread starter Thread starter Khassaki
  • Start date Start date

Users who are viewing this thread

Khassaki

şöyle heyecanlı bi rpg de olabilir gerçekçi bi stratejide total war ve europa universalis serilerini söylemenize gerek yok onlar zaten mevcut

rpg de oblivion u düşünüyorum ama nasıl sizce yeterince iyi bi oyun mu? zırh çeşitliliği, oynanabilirlik, sistem ihtiyaçları vs yani pc performansını çok etkileyecek bi oyun mu yorumlarınızı bekliyorum...

Strateji Olarak Generals Generals Zero Hour.
Çağlı mağlı istersen de Empire Earth 3 tavsiye ederim.

Heyecanlı Bir RPG içinde Diablo 2,ha grafikde istiyorsan Metro 2033 derim(Metro FPS öğesi de bulunduruyor ancak silah milah almak ve gizlilik zırhı
veya asker kalın zırhı filan alabiliyorsun haraketli)

diablo 2 yi oynama gerek yok sanırım bi benzeri sacred ve sacred 2 yi oynadım o yüzden yeni oyun önerielri bekliyorum

Kataphraktos said:
diablo 2 yi oynama gerek yok sanırım bi benzeri sacred ve sacred 2 yi oynadım o yüzden yeni oyun önerielri bekliyorum

Sid Meier's Pirates 1 2 denemişmiydin?

sanırım gemi savaşlarında karakterimizi de yönetebiliyorduk hemde RPG de yapıyoruz,gemi de sürüyoruz.Ticaret falan.

Oblivion çok güzel bir seçim. Obliviondan başka Gothic 3 de olabilir.  Yeni çıkacak Arcania Gothic 4' de bekleyebilirsin. Steamda güzel bir de demosu var.

Rpg olarak başka önerebileceğimde Dragon age, oda mükemmel bir oyun. Eğer daha değişik ve tanınmamış bir rpg istiyorsan Lionheart: Legacy of the Crusader öneririm. Şahsen ben bitirdim, ama oyunun bazı zorlukları bakımından ilerde hile kullanmak zorunda kalabilirsin. Eğer Gta san andreası daha oynamıdıysan onada bi bakabilirsin.

Eğer bilim kurgu tarzında ve fps türünde rpg istiyorsan kesinlikle Fallout 3 ve Borderland i öneririm. Ayrıca bu oyunların bir çok dlc si de var.

Searcy said:
Oblivion çok güzel bir seçim. Obliviondan başka Gothic 3 de olabilir.  Yeni çıkacak Arcania Gothic 4' de bekleyebilirsin. Steamda güzel bir de demosu var.

Rpg olarak başka önerebileceğimde Dragon age, oda mükemmel bir oyun. Eğer daha değişik ve tanınmamış bir rpg istiyorsan Lionheart: Legacy of the Crusader öneririm. Şahsen ben bitirdim, ama oyunun bazı zorlukları bakımından ilerde hile kullanmak zorunda kalabilirsin. Eğer Gta san andreası daha oynamıdıysan onada bi bakabilirsin.

Eğer bilim kurgu tarzında ve fps oynanış tarzından rpg istiyorsan kesinlikle Fallout 3 ve Borderland sı öneririm. Ayrıca bu oyunların bir çok dlc si de var.

Hazır konusu iken sorayım Lionheart  oyunu nasıl Searcy?ve yenimi çıktı?

Kont said:
Searcy said:

Eğer bilim kurgu tarzında ve fps oynanış tarzından rpg istiyorsan kesinlikle Fallout 3 ve Borderland sı öneririm. Ayrıca bu oyunların bir çok dlc si de var.

Yeni çıkan "lionheart" bir strateji oyunu adı "Lionheart Kings Crusade" . Ama ben başka "lionheart" dan bahsediyorum. Benim dediğim "Lionheart" Black İsle firmasının çıkardığı "Lionheart: Legacy of the Crusader" . Benim dediğim rpg oyunu 2003 de çıktı. Oyunun başlarında Leonardadavinciye yardım ediyoruz. Sonra güçlendikçe yeni şehirlere gidiyoruz, yeni görevler alıyoruz. Ama oyunda bariz bir şekilde "mana" sıkıntısı vardı. Belki patchlerle halletmişlermdir ama ben hile kullanmak zorunda kalmıştım oda oyunun sonlarına doğru canıma tak edince. (: 

Searcy said:
Kont said:
Searcy said:

Yeni çıkan "lionheart" bir strateji oyunu adı "Lionheart Kings Crusade" . Ama ben başka "lionheart" dan bahsediyorum. Benim dediğim "Lionheart" Black İsle firmasının çıkardığı "Lionheart: Legacy of the Crusader" . Benim dediğim rpg oyunu 2003 de çıktı. Oyunun başlarında Leonardadavinciye yardım ediyoruz. Sonra güçlendikçe yeni şehirlere gidiyoruz, yeni görevler alıyoruz. Ama oyunda bariz bir şekilde "mana" sıkıntısı vardı. Belki patchlerle halletmişlermdir ama ben hile kullanmak zorunda kalmıştım oda oyunun sonlarına doğru canıma tak edince. (:

tamam teşekkürler.

Kont said:

sanırım gemi savaşlarında karakterimizi de yönetebiliyorduk hemde RPG de yapıyoruz,gemi de sürüyoruz.Ticaret falan.
hayır denemedim ama şimdi netten baktım resimlerine biraz çocuksu bi havası var gibime geldi  :roll:
Searcy said:

Oblivion gerçekten etkileyici görünüyo sanırım oblivionu alsam iyi olcak ne kadara iner acaba bide ek paketli falan satılıyo 29.99 dolar tek oblivion 19.99 hangisini alsam acaba
bu arada dragon age i satın aldım fakat hiç sevmedim aynı gün sildim  :roll:
Searcy said:
bilim kurgu tarzı oyunları pek sevmiyorum daha çok orta çağ havası veren oyunları seviyorum

bu arada değerli yorumlarınız için çok teşekkürler

Kataphraktos said:
Kont said:
hayır denemedim ama şimdi netten baktım resimlerine biraz çocuksu bi havası var gibime geldi  :roll:

banada çocuksu bir oyun gibi gelmişti ama bunun sadece grafikler yüzünden olduğunu anladım.Şu anda pek pahalı bir fiyatı yok ancak RPG ve heyecan
ihtiyacını gidereceğini düşünüyorum.

Kataphraktos said:
Oblivion gerçekten etkileyici görünüyo sanırım oblivionu alsam iyi olcak ne kadara iner acaba bide ek paketli falan satılıyo 29.99 dolar tek oblivion 19.99 hangisini alsam acaba
bu arada dragon age i satın aldım fakat hiç sevmedim aynı gün sildim 

Bence steam üzerinden Arcania Gothic 4 ün demosuna bakmadan karar verme. Çünkü almayı düşünebilirsin.

Oblivion oyununu hiç oynadınmı? Bence internet üzerinden demosunu bul eğer demosu yoksa, videolarını izle beğenirsen al. Oblivionu çok güzel eklentileri var. Parasız olan mod şeklinde. Eğer Oblivion alırsan onlara da bir bak.

Oblivionun eski yapım oyun olduğunuda unutma ona göre karar ver.

Searcy said:
Kataphraktos said:

Bence steam üzerinden Arcania Gothic 4 ün demosuna bakmadan karar verme. Çünkü almayı düşünebilirsin.

Oblivion oyununu hiç oynadınmı? Bence internet üzerinden demosunu bul eğer demosu yoksa, videolarını izle beğenirsen al. Oblivionu çok güzel eklentileri var. Parasız olan mod şeklinde. Eğer Oblivion alırsan onlara da bir bak.

şimdi demoyu indirmeye başlıyorum bakalım, 49.99 muş. daha anti virüs alcam param yeterse gothic 4 ü de alabilirim

evet oblivion baya eski ama hiç oynamadım. sanırım oblivionda sınıf seçiliyodu gothic te seçilmiyodu bakarım eğer gothic 4 te sınıf seçme varsa onu satınalabilirim yok öyle bi özellik hala eklenmemişse oblivionu alırım o zaman

Kataphraktos said:
Searcy said:
Kataphraktos said:

şimdi demoyu indirmeye başlıyorum bakalım, 49.99 muş. daha anti virüs alcam param yeterse gothic 4 ü de alabilirim

evet oblivion baya eski ama hiç oynamadım. sanırım oblivionda sınıf seçiliyodu gothic te seçilmiyodu bakarım eğer gothic 4 te sınıf seçme varsa onu satınalabilirim yok öyle bi özellik hala eklenmemişse oblivionu alırım o zaman

Arcania gothic 4 çıkmadı daha. Ben demoda baktım sınıf hakkında bi şey gelmedi önüme ama skill üzerinden sınıf seçiyorsun. Yani fire veririsen fire mage oluyorsun. Ok skiline verirsen okçu falan oluyorsun. Daha geliştirecekler oyunu belki sınıf sisteminede el atarlar. Belkide demoda bir kısıtlamada olabilir. AMa oblivion gerçekten güzel bir level kasma sistemi var.

EDİT: Şimdi baktım yarın çıkıyormuş ama. (:

Kataphraktos said:
Searcy said:
Kataphraktos said:

Kataphraktos Aradım buldum oyun kataloğumdan.

Titan Quest Immortal Throne tam senin aradığın.

Grafikler iyi,karakter sınıfları baya iyi ve detaylı,oyun süresi uzun,ses kalitesi de bayağı iyi,senaryo hem Yunan mitolojisi,hareketli fizik motoruyla yapılımış
yapımcıları isede IronLore diye bir firma AOE yapımcılarının dağılmasından sonra(yada başka klas bi oyunun yapımcılarının)birleşmek için kurulan bir firma.
İtem ve Level oynanışıda çok güzel.

ekran görüntüleri

http://www.klavyem.tk/wp-content/uploads/2011/04/titanquest11.jpg

http://files43.com/images/1242298048454erx.jpg

0000002053.1920x1080.jpg

bu resimde ki karakter fena! biraz inceliyim bu oyunu bakalım nasıl bişeymiş saol kont  :wink:

Kataphraktos said:
0000002053.1920x1080.jpg

bu resimde ki karakter fena! biraz inceliyim bu oyunu bakalım nasıl bişeymiş saol kont  :wink:

rica ederim birde oyuna has müzikler var tam uyuyor.

Bu arada o adamı yapmak için oyunda Level 10 Warrior olman yeterli:)

Ayrıca Immortal Throne diye bir ek paketi vardır.

8 tane sınıfıda vardır.Hatta ve hatta bir class seçtikten ve geliştirdikten bir süre sonra 2. bir class seçip birleştirebilirsin.

Örneğin Warrior ile Defencer ı birleştirirsen Conqueror oluyorsun:)

Kataph Abi, bence AoE paketi al. Ben Teknosa'dan 15TL'ye bu paketi aldım. İçinde AoE1 ve ek paketi + AoE2 ve ek paketi var. Bizim clanda da AoE2 oyanayan boldur. :) Bizimle Hamachi'den de oynarsın. :)

Back
Top Bottom