Oyun çok yavaş

Users who are viewing this thread

Lilith

Recruit
3,00 işlemci 128mb ekran kartı 512ram var ama acaip yavaş ekran seçeneklerini minimuma indirdim %150 performans gösteriyo fakat oyun hala aynı..

yardım edermisiniz?  :cry:

Lilith said:
3,00 işlemci 128mb ekran kartı 512ram var ama acaip yavaş ekran seçeneklerini minimuma indirdim %150 performans gösteriyo fakat oyun hala aynı..

Oyundaki performans ölçme zımbırtısının pek doğru sonuçlar verdiğini söylemek mümkün değil. Ekran kartının ve ramlerinin performansa yapacağı etkiyi ise sadece kaç mb belleğe sahip olduklarını bilerek söylememiz mümkün değili.

1- Ramlerin ddr mı? ddr2 mi?
2- Ekran kartının marka ve modeli nedir? 5200fx mi? 6600gt mi? Bunların ikisi de 128 mb belleğe sahip olsa da dağlar kadar performans farkı veriyor.

Öncelikle oyunu ilk açtığın pencerede, yani launcher'da ayarlardan direcx7'de çalışması için ayarla. Büyük ihtimal sorunun bundan kaynaklanıyor.

İlk başta oyun özelliklerini şunlara ayarla

DX7
gölge kalitesi yüksek yap
tek işlemciye çalış

(büyük ihtialle olur) Olmadıysa
Ekran kartının driver sürümü eski olabilir güncelle

kptortamadami said:
Lilith said:

Oyundaki performans ölçme zımbırtısının pek doğru sonuçlar verdiğini söylemek mümkün değil. Ekran kartının ve ramlerinin performansa yapacağı etkiyi ise sadece kaç mb belleğe sahip olduklarını bilerek söylememiz mümkün değili.

1- Ramlerin ddr mı? ddr2 mi?
2- Ekran kartının marka ve modeli nedir? 5200fx mi? 6600gt mi? Bunların ikisi de 128 mb belleğe sahip olsa da dağlar kadar performans farkı veriyor.

Öncelikle oyunu ilk açtığın pencerede, yani launcher'da ayarlardan direcx7'de çalışması için ayarla. Büyük ihtimal sorunun bundan kaynaklanıyor.
ddr :smile: aslında sorunu çözdüm herşeyi sıfırlayınca dx'ide 7 yapınca halloldu :smile:

Xlanize said:
İlk başta oyun özelliklerini şunlara ayarla

DX7
gölge kalitesi yüksek yap
tek işlemciye çalış

(büyük ihtialle olur) Olmadıysa
Ekran kartının driver sürümü eski olabilir güncelle
tamamen sıfırladım neredeyse herşeyi :smile:

Her ikinizede çok teşekkür ederim

Back
Top Bottom