Oynayış Şekillerine göre Oyuncu Tipleri

Users who are viewing this thread

Alhedras

Grandmaster Knight
Aşağıdaki tipler, oyuncuların oyun içerisindeki davranışlarına, silah ve zırh seçimlerine göre tarafımdan sırf eğlence amacı ile oluşturulmuştur.

Action Man

Bu tipler oyunun genel piyade grubunu oluşturur. Ne kadar silah, kalkan vs.. varsa slotlara yükleyip ortalıkta dolaşırlar. Geniş bir görev tanımları vardır. Yani hem savunmada hem saldırıda bunlardan bol bol görebilirsiniz. Acemi oyuncuların en çok tercih ettiği piyade grubudur.

Ninjas

Birşeyler fırlatmayı seven tiplerdir. Daha çok hafif zırh ve silah alıp, geri kalan tüm silah slotlarını fırlatma silahları ile doldurup ortalıkta dolaşırlar. Profesyonel oyuncuların elinde ölümcüldür. Ancak acemi oyuncular tarafından seçilirse ancak sivrisinek etkisi yapar.

Defenders

Daha çok siege oyunlarında bulunan tiplerdir. Kaleyi savunan tarafı seçip kapı, koridor vs.. gibi noktalarda sabit durup girmeye çalışanları keserler. Pek hareket etmediklerinden tek vuruşta öldürecek ağır silahları seçerler. Balyoz, teber veya çift elli balta favorileridir. Block Smasher adı ile bir alt tipleri bulunmaktadır. Bu tipler Balyoz alıp bol bol blok kırarlar.

Swat

Swadia arbaletçilerinin diğer adı. Hafif ve hızlı arbalet, iyi bir kılıç, iyi bir kalkan ve orta derece zırh ile inanılmaz bir saldırı takımı oluştururlar. Profesyonel oyunculardan oluşan bir Swat birliğinin alamayacağı maç yoktur.

Back Stabbers

Arkadan vurmayı seven hain tipler :) Bunlar hiçbir zaman birebir savaşa girmez. Kalabalık savaşları uzaktan izlerler ve devamlı hareket edip düşmana arkadan yaklaşabilecekleri uygun pozisyona geçmeye çalışırlar. Uygun an geldiğinde de... Profesyonel oyuncuların elinde ölümcüldür ancak birebir savaş(a)madıklarından sayıca az kaldıklarında yenilmeye mahkumdurlar. Acemi oyuncuların elinde ise tam bir faciadır. Acemi bir oyuncu back stabber olmayı denerse bol miktarda team kill atar.

Back stabber'ın düşmanı öldürmek için sadece bir şansı olduğundan ve zaten birebir savaşa da girmediğinden ağır ve yavaş silahları seçmesi mantıklıdır.

Ayrıca yaptıkları iş nedeniyle kendi takım arkadaşları tarafından kill stealer olarak anılmaları da mümkündür.

Supporters

Destekleyiciler. Daha çok mızrak kullanan tiplerdir. Action Man veya Defender'ların yakınlarında durup takım arkadaşının hemen yanından mızrak ile saldırırlar. Piyade mızrakları nadiren bir vuruşta öldürür. Bu nedenle asıl görevleri yaralanmış düşmanı öldürmek veya düşman tam saldırırken pozisyonunu bozmaktır.

Archer Crowd

Okçuyu seçmiş acemi oyuncuların oluşturduğu kalabalık. Boşa ok sallamaktan başka iş yapmazlar. Nadiren bir veya iki kişiyi öldürüp gaza gelirler. Piyade savaşlarının ortasına ok sallayıp bol bol team damage yaparlar.

Snipers

Profesyonel okçular. Nerede duracaklarını, oklarını ne zaman ve nereye atacaklarını iyi bilen tiplerdir. Head Shoters, Foot Lovers (ayağa çalışan :)) ve Shield Smashers (ağır arbalet kullanıcıları) olmak üzere 3 alt tipleri bulunur.

Horse Lovers :)

Bu arkadaşlar atları o kadar çok severlerki, atın hiç gerekmediği en alakasız haritalarda bile (örneğin bir çok siege haritası) süvari seçip sağda solda koştururlar. Nadiren bir veya iki kişiyi öldürüp gaza gelirler. Sonları genellikle atları ile birlikte, koyun koyuna ölüm olur.

Vaegir Ninjas

Ninja'nın Vaegir versiyonu. Savaş yayında ve tek elli silah ile manuel blokta uzman olan profesyonel oyunculardır. Ölümcül oklar salladıktan sonra başları sıkıştığında tek elli silahları ile kendilerini savunabilen kişilerdir.

Duelists

Yok, duel server oyuncularından bahsetmiyorum. Duelist'ler kalkansız Bastard Sword kullanan piyadelerdir. Orta derece bir zırh giyen usta kılıç dövüşçüleridir.

Horse Killers :)

Bu arkadaşlar atlardan nefret eder. O kadar nefret ederler ki, boşta bir at gördüklerinde işi gücü bırakıp gidip atı öldürürler.

Gate Lovers :)

Bu arkadaşların kapıları o kadar çok severler ki açıp kapamadan duramazlar. En olmadık zamanda kalenin kapısını açıp düşmanı içeri almaları ile meşhurdurlar. Sonları genellikle team kill olur.

Spawn Swingers

Spawn noktasından düşmanın yanına gidene kadar silahını abuk sabuk bir şekilde sağa sola sallayan tiplerdir. Bazen team damage'a sebep olurlar. Bu nedenle spawn noktasında kavga başlar, kan davasına dönüşür sonra team kill'lerin ardı arkası kesilmez.

Alhedras said:
Vaegir Ninjas

Ninja'nın Vaegir versiyonu. Savaş yayında ve tek elli silah ile manuel blokta uzman olan profesyonel oyunculardır. Ölümcül oklar salladıktan sonra başları sıkıştığında tek elli silahları ile kendilerini savunabilen kişilerdir.

Spawn Swingers

Spawn noktasından düşmanın yanına gidene kadar silahını abuk sabuk bir şekilde sağa sola sallayan tiplerdir. Bazen team damage'a sebep olurlar. Bu nedenle spawn noktasında kavga başlar, kan davasına dönüşür sonra team kill'lerin ardı arkası kesilmez.
bu ikisi bana uyuyor Spawn Swingers'i canım sıkıldığında yapıyorum hatta bi keresinde ben,koray ve kaan çok yapıyorduk :D
bu arada klavyene sağlık güzel olmuş  :)

Horse lover ninja lar var birde :lol:

Ne atsız dolanırlar ne menzilli silahsız, işleri güçleri at üstünden bişeyler sallamaktır :P

Süper :D

Defenders

Daha çok siege oyunlarında bulunan tiplerdir. Kaleyi savunan tarafı seçip kapı, koridor vs.. gibi noktalarda sabit durup girmeye çalışanları keserler. Pek hareket etmediklerinden tek vuruşta öldürecek ağır silahları seçerler. Balyoz, teber veya çift elli balta favorileridir. Block Smasher adı ile bir alt tipleri bulunmaktadır. Bu tipler Balyoz alıp bol bol blok kırarlar.

Swat

Swadia arbaletçilerinin diğer adı. Hafif ve hızlı arbalet, iyi bir kılıç, iyi bir kalkan ve orta derece zırh ile inanılmaz bir saldırı takımı oluştururlar. Profesyonel oyunculardan oluşan bir Swat birliğinin alamayacağı maç yoktur.

Horse Killers

Bu arkadaşlar atlardan nefret eder. O kadar nefret ederler ki, boşta bir at gördüklerinde işi gücü bırakıp gidip atı öldürürler.

Gate Lovers

Bu arkadaşların kapıları o kadar çok severler ki açıp kapamadan duramazlar. En olmadık zamanda kalenin kapısını açıp düşmanı içeri almaları ile meşhurdurlar. Sonları genellikle team kill olur.

Bunlar tam bana uyuyor :D

Veagir ninjas ve Duelists. En çok yaptığım veagir ninjaslıktı ama sonradan blok bildiğimden dolayı ve kalkanla oynayamadığım için swadyada sadece çift elli kılıç alıp oynarım. Çok güzel bir anlatım olmuş gerçekten birebir anlatılmış.

Defenders

Bu arkadaşlar atları o kadar çok severlerki, atın hiç gerekmediği en alakasız haritalarda bile (örneğin bir çok siege haritası) süvari seçip sağda solda koştururlar. Nadiren bir veya iki kişiyi öldürüp gaza gelirler. Sonları genellikle atları ile birlikte, koyun koyuna ölüm olur.

Horse Killers :)

Bunlar tam benlik .  :mrgreen:

J♠O♣K♦E♥R said:
saçma bir rehber olmuş....

Alınma ama bunu yazacak kişinin sen oldugunu düşünmüyorum Alhedras

rehber demedim ki zaten? yazının hiçbir yerinde rehber yazmıyor. (diğer kullanıcıların yorumlarından bahsetmiyorum) Ayrıca en başta yazdım zaten, bunu sadece eğlence amaçlı yazdım. Başka herhangi bir amacı yok.

Arkadaşlar Uzaktan Uzağa Archerlık Korkaklık Tır Nerde O Eski Archerlar Piyadelerden Önce Saldırırlardı Düşmana .... :D

Spartacus450 said:
Arkadaşlar Uzaktan Uzağa Archerlık Korkaklık Tır Nerde O Eski Archerlar Piyadelerden Önce Saldırırlardı Düşmana .... :D

iyi de sen ne kadar eskisin ki?

Çok güzel konu olmuş akşam akşam ne güldüm. :))

Showman

Meydan Savaşlarında (Battle) base'e yakın bir yerde hiçbirşey yapmadan saklanırlar. Kendi takımlarında adam kalmayınca duel isterler. Ölmüş olanların beklemesine aldırmadan kalan düşmanlarların hepsiyle tek tek duel yaparlar.

Bu da benden olsun. :)

Konu süper olmuş  :shock:
ve benim özelliklerim
Vaegir Ninjas ,Horse Killers,Snipers ve Defenders

Alhedras said:

Anaa ben. :D Ama ben ne atımın ölmesine izin veririm ne de at üstünde ölürüm.

hahahhaha :D :D ben horse killer,horse lover,sniper,defender olmuşum :D :D

Back
Top Bottom